Hestesko med pigger

Tilgjengelighet: På lager

NOK 49,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

En hestesko med pigger kan hurtig gi enhver piercing et annerledes og langt mer rått uttrykk enn de fleste andre piercingsmykker.
En hestesko ser ikke bare mer rå ut, men den fyller visuelt også mer. At modellene her fås i mange fete farger gjør bare det hele litt gøyere.

Modellene kan brukes i mange forskjellige piercinger, alt etter hvilke mål du velger. Det kan være piercinger slik som brystpiercinger, nesepiercinger, øyenbrynspiercinger, leppepiercinger osv. Det er nesten kun fantasien som setter grenser.

Så leter du etter et nytt piercingsmykke med en rå look og i en frisk og kul farge, så er det bare å bestille med en gang.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Horseshoe-29
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Ionimplantering
Det er faktisk ikke snakk om et belegg, men om en omlegering av overflaten, hvor man ved høy hastighet tvinger fremmede ioner inn i det eksisterende materialet. Da det ikke er snakk om et belegg i tradisjonell forstand, vil det heller ikke flasse av. Dog vil det med tiden slites av eller bli misfarget. Denne prosessen forkortes markant hvis materialet utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l. Så med andre ord får du et smykke som beholder sin farge i lang tid hvis du bare passer på og pleier ditt smykke.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (9)
Flott design og kan brukes til mange stilarter.
Karakter
Hestesko med pigger i sølv med diameter 0,8 mm og trådtykkelse 01,2 mm er flott i øret som både HELIX (hull øverst i øreflipppen) OG LOBE (vanlig hull i øret) piericing.

Men man skal ikke ha for oljete fingre når man skrur en av endene av (piggene) da den lett glipper fra en og ikke kan åpnes.

Ellers kan den brukes av mange forskjellige da den ikke er for prangende, er du Scene girl, Goth, Alternativ punker.. Rebelsk eller bare classy jente med smak for piercinger.. så er den flott og gjennomført.
Review by Debbie
Mhmmm
Karakter
Den er mega kul, den passer veldig godt til min mann Review by Stephanie Hansen
Veldig pen
Karakter
Dette smykket ser utrolig bra ut i en helix piercing og så kan man jo alltids pille piggene av og erstatte dem med andre løse deler for å skape litt variasjon. Det at det fås i to forskjellige størrelser, gjør at 8mm godt kan sitte i øreflipp-piercinger uten å se for voldsomt ut. 10mm ser i hvert fall best ut i helix piercinger. Review by Simone Jensen
Super kul piercing
Karakter
Jeg synes den ser veldig bra ut som helix, hvilket jeg selv bruker den til :)
kan lett anbefales!
Review by Maria
Pent smykke
Karakter
Jeg har to av disse smykkene, og jeg bruker den ene i øret og den andre som septumsmykke.
Begge deler fungerer supergodt, og dette smykket kan virkelig anbefales, da det både er enkelt og pent!
Review by Line
Super
Karakter
Pent utført, flott finish og sitter perfekt :-) Review by MsLMS
Flott og diskret i septumpiercing.
Karakter
I en septumpiercing er denne piercingen veldig flott, spesielt hvis man ikke vil vekke alt for mye opmerksomhet med sin piercing. Jeg kjøpte min piercing i sølv med 1.2 mm. trådtykkelse, 8 mm. som diameter på ringen og en kulestørrelse på 2.5 mm.
Den var vanskelig å få i, da det var veldig vanskelig å få skrudd kulene av, men når de først var skrudd av gikk det lett.
Hvis jeg skulle bestille en ny, ville jeg hatt kulestørrelsen om til 3 mm, da man nesten ikke ser formen på de to piggene.
Review by Natalie
Perfekt
Karakter
Kjøpte to, begge til helix piercinger, og det er blitt akkurat som jeg hadde regnet med. Piggene sitter super godt fast, hvilket er et stort pluss! Review by Maria
Super!
Karakter
Produktet er helt perfekt da den er alt den står den er. Jeg liker hvordan den er helt lik som på bildet. Du burde kjøpe denne, og det er fordi den er akkurat som den skal og materialet er supert. den er ikke ubehagelig eller noe. Review by Kajo
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Hestesko med pigger
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder