Tunnel formet som mutter

Tilgjengelighet: På lager

NOK 99,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Du behøver ikke å være håndverker for å gå med denne spesielle tunnel. Hvis du bare synes den er kul eller at en "hexagon" er en pen figur, så er smykket her absolutt noe for deg.

Hexa betyr 6 noe som nesten sier seg selv når man ser at den er sekskantet - Akkurat som en mutter. Innvendig i denne tunnellen er det små ringer som ligner en ordentlig mutters gjenge. Mutteren kan velges i seks forskjellige størrelser fra 6 - 16 mm.
Alt er naturligvis laget av kirurgisk stål så du trenger ikke være redd for nikkel og andre skadelige stoffer.

Tunnelen har, hvor øret skal sitte, en fordypning i mutterens kanter som gjør at den ikke faller ut av øret.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Tunnel-91
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Farge Blank
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (1)
Superkul
Karakter
Jeg er vilt fornøyd med dette smykket. Det er flott, lett og tiltrekker seg mye oppmerksomhet :) Imidlertid må man bare være klar over at det ikke er noe gjenge på, og derfor må man "tvinge" smykket gjennom øret. Men er hullet ditt grodd godt nok, bør det ikke være et problem. Review by Julie
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Tunnel formet som mutter
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder