Taper i svart med hvitt mønster og dobbel o-ring

Tilgjengelighet: På lager

NOK 19,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne taperen er fremstilt av akryl og er forsynet med 2 O-ringer til å holde den på plass. Du bruker den som et verktøy, som du så langsomt skubber lengere og lengere tilbake inntil den kan komme helt igjennom. Pas på å ikke stresse ditt øre ved å gjøre det for hurtig, da det kan ødelegge hele prosessen.

Du kan naturligvis også bruke taperen som et smykke, hvis du vil det. Akryl er ikke skadelig for kroppen. Akryl inneholder ikke nikkel og er derfor et perfekt materiale, hvis du lider av nikkelallergi.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Taper-2
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Akryl
Smykket her er laget i akryl, som er et sikkert plastikkmateriale, som absolutt ikke har nikkel i seg. Ut over nikkel inneholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slett ikke å være nervøs.
Farge Svart/Hvit
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (17)
8 og 10mm
Karakter
Jeg har kjøpt 2 par av disse tapers, i 8 og 10 mm.. og de var utrolig lette å få i og utrolig behagelige ! fikk dem kjemperaskt levert og så var de billige. Review by Anne-Sofie
<3
Karakter
elsker dem virkelig! har alltid kun brukt disse her tapers, og de er virkelig amazing. Review by Maria
8mm
Karakter
Jeg bestilte 1 stk i 8mm, etter jeg hadde bestilt den ble jeg kontaktet av en medarbeider for å høre om de kan hjelpe med noe, sjeldent har jeg sett så god service fra en nettbutikk...

Leveringen var som lovet, kvaliteten er super og jeg er glad..
Review by Benjamin
Kan anbefales
Karakter
Jeg har brukt disse her tapers hele veien fra start og nå til 5mm og regner med å gå videre med dem også. De er lette å få i, behagelige å stretche med og så er de også behagelige å ha i såfremt man velger å la dem sitte i!

Dag-til-dag levering overholdes hver gang. STOR ros!
Review by Kenneth
Fantastisk
Karakter
Utrolig behagelige tapers, lette å sette i, + superkule :D ! KjempeRos! Review by Joey
Godt produkt
Karakter
Har ikke hatt noen problemer med de her tapers, de fungerer optimalt, har kult design og hver enkelt av dem har et unikt mønster. :) Review by Rebecca
God taper. God service. What more would one want?
Karakter
Både flott og behagelig taper. Kan kun anbefales. Jeg har selv brukt dem, og mitt øre er oppe på 10 mm nå, og inntil videre, så har stretchingen gått fantastisk! Review by Anna
Sweet!!
Karakter
Det en stund siden jeg bestilte 2 stk i 8mm og 10mm - og fikk aldri skrevet en bedømmelse så hvorfor ikke gjøre det nå :)...

De super nice og har en kul farge - lett å få i, lett å få ut :). Helt sikkert 5 stjerner og det samme for prisen<3! - Det eneste minus den får er fordi det ikke fins større enn 10mm :(..

Men ellers helt i topp!!
Review by Mathias
8 & 10 mm!
Karakter
Jeg har akkurat mottatt 8 og 10 mm tapers, super god kvalitet og super rask levering. det er ikke siste gang jeg bestiller herfra :).... Review by Sebastian
KULT
Karakter
Prisen passer perfekt til det jeg har å rutte med!
Leveringen er god, bestill før 17:00 få det neste dag (:

Er akkurat begynt å stretche og dette smykket er virkelig et godt valg syntes jeg selv. Det er både smertefritt og taperen ser virkelig kul ut, og passer godt til min stil!
Review by Karsten
God, flott og behagelig taper
Karakter
Flott og behagelig taper. Kan kun anbefales. Jeg selv bruker dem når jeg skal utvide til 10mm.... en kul måte å kunne gjøre det stille og rolig Review by Anders Monsen
Så flotte
Karakter
Jeg har kjøpt et helt streching sett opp til 6,5 mm (dvs 7 tapers) og jeg er kjempeglad for dem, de er pene og passer til stort sett alt, samtidig med at de faktisk er behagelige og laget i et fremragende materiale. Særlig hvis du har taperen permanent i øret, så er den mye mer behagelig enn en av stål. Og ikke for å nevne at deres pris er ytterst fordelaktig ;) Review by Anne-Sofie
Vakre og behagelige tapers
Karakter
Jeg har valgt å kjøre min stretching gjennom med disse tapers, da jeg ikke kunne bruke spiralene. De er vakre og behagelige - også å sove med. Det eneste som trekker min siste stjerne fra, er at de, synes jeg, er ganske lange i 10 mm (6,5 cm).
Pris og service er som alltid i topp!
Review by Sofie
Kjempefine!
Karakter
Disse tapers er kjempegode både å ha i og stretche med. Det eneste lille minus ville være at de er litt lange, men det plager ikke så mye. ;) Review by Stine
kjøpt 3 sett, som et lite startsett
Karakter
Kjempefine og se på, de helt små er små og diskret, så man ikke ser dem med det samme,

men som andre pointere er de temmelig lange,
men ellers var de nok ikke så lette og få i,
Review by gm-gangster
Noob-vennlig
Karakter
Jeg er kun noen måneder inne i stretching, og min første måned gikk ikke så godt, fikk betennelse og det var bare møkk hele greia.
Så jeg var ikke så optimistisk da jeg bestilte her, men pengene er ikke mange, og jeg syntes at de her var både kule og hadde en overkommelig pris.

Blev slett ikke skuffet da jeg allerede fikk dem dagen etter, og jeg har enda ikke opplevet å ha noe som helst trøbbel med dem overhodet. Jeg er fortsatt kun i små størrelser (2,5) men de er super behagelige.

Kan kun anbefales!
Review by Elena
Twist!
Karakter
Super kul stretch! Men litt vanskelig å ta i og ut :P
Virkelig kul til å twiste din feminine eller rå look ;)
Review by Stretchingfan!
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Taper i svart med hvitt mønster og dobbel o-ring
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder