Plug av hematittsten med o-ring

Tilgjengelighet: På lager

NOK 79,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du en skjønn glattpolert plugg av hematitsten. Hematitstenen kalles også for en blodsten og det sies at forskjellige typer sten skal ha forskjellige positive egenskaper som skal smitte av på den som bærer stenen. For hematit eller blodstenenes vedkommende, sies effekten av stenen å være selvkontroll, handlekraft og styrke. Så hvis disse egnskapene tiltaler deg, så kunne denne pluggen kanskje være det helt riktige smykkevalget for deg.

Du kan få hematittpluggen i adskillige forskjellige størrelser som du velger i boksen ved siden av bildet. Uansett hva størrelse du velger, vil din nye hematittplug bli levert med en liten o-ring som vil sørge for at pluggen holdes på plass i øret. Denne pluggen har nemlig ikke noen kant på baksiden, hvilket også gjør den ekstra lett å sette i øret. Du peller enkelt o-ringen av og setter pluggen i øret, hvor du etterpå setter o-ringen fast på pluggen igjenn på baksiden av øret.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Plug-88
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Stein
Farge Svart
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Plug av hematittsten med o-ring
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder