SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Kuppelformet plug av sort agat

kr 129,00
På lager

Her har du muligheten til å bære et lite stykke av selveste moder natur i ditt stretch, for her kan du nemlig få deg en helt unik og meget flott plug av ekte sort agat. En agat er en stenart som finnes i flere farger, men den sorte varianten finner man hovedsaklig i Afrika og Brazil. Sort agathar som alle andre edelstener sin helt egen betydning og egenskaper.

Den sorte agaten menes å være en stabiliserende sten som fremmer praktisk og logisk tankegang. Utover det menes den også å ha en positiv innvirkning på personlig mot, indre fred og styrke. Den sorte agaten rommer helt sikkert egenskaper som vi alle kan ha ekstra bruk for, fra tid til annen.

Denne pluggen er laget med en kuppelformet front som faktisk får smykket til å se litt større ut enn det er. Fronten har nemlig en kant som går litt ut over resten av smykket. Baksiden er helt flat så smykket føres lett inn gjennom øret forfra, hvorpå det lukkes med en liten o-ring på baksiden. Pluggen fås i størrelser som rangerer fra 4 mm. - 16 mm. i diameter så det er et stort spenn og mange størrelsesmuligheter.

Siden agat er et materiale som er hentet direkte fra naturen, kan man godt oppleve forskjellige nyanser i fargen fra det ene smykket til det andre. Selv om denne varianten heter "sort agat" så finnes det altså 50 nyanser av sort og hver eneste plug er dermed helt unik i sin sammensetning og farge.

Detaljer
NameKuppelformet plug av sort agat
SKUPlug-130
LåstypeO-Ring
TypePlugg
MaterialeSten
Dybde12 mm.
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Kuppelformet plug av sort agat
Din vurdering:
Kuppelformet plug av sort agat