• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

Vare 1 til 48 av totalt 49

per side

Side:
 1. 1
 2. 2

Vare 1 til 48 av totalt 49

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Ringer til leppepiercing

Hos BodyMod.no kan du finne en masse forskjellige ringer til leppiercing. Vi har et kjempeutvalg, hvor det er mulig å finne ringer i mange forskjellige farger og former. Vi har bl.a. endeløse ringer, kuleringer og mye mer.

Under kan du lese mer om ringer til leppepiercinger. Du kan bl.a. lese om hvordan du kan løfte din look/outfit opp i en fart, hvis du synes det er begynt å se grått og kjedelig ut. Du kan også lese om noen gode hygienetips som det er verdt å følge hvis du gjerne vil unngå betennelse i din piercing.

Løft din look opp med en leppepiercing

Hvis du føler at din look er begynt å bli grå og kjedelig, så kan du med fordel kjøpe deg en ny og spennende ring til din leppepiercing. Vanligvis skal det ikke spesielt mye til før du igjen kommer til å fremstå trendy og innbydende. Med en smart ring til din leppepiercing kan du hurtig løfte din look. Hos BodyMod.no kan du bl.a. finne ringer til leppepiercinger i forskjellige farger, hvilket gir deg de beste mulighetene for å finne en trendy ring som passer sammen med din look og din personlighet.

Hos BodyMod.dk Shop er kvaliteten i topp og prisene i bunn.

Her hos BodyMod.no har vi ringer til leppepiercinger av høy kvalitet. Vi bestreber oss på å levere noen fantastiske piercingsmykker til våre kunder. Derfor går vi ikke på kompromiss med kvaliteten – den skal bare være 100% i orden. Selv om vi har meget kvalitetsfylte produkter, så har vi faktisk også noen av bransjens laveste priser. Vi mener at lave priser og høy kvalitet er en fantastisk kombinasjon for deg som kunde. Og det er nettopp deg vi ønsker å tilfredsstille på beste vis.

Gode råd om hygiene

Det er viktig å få renset sine piercinger jevnlig. Spesielt i starten av piercingens levetid er det viktig, da såret enda ikke er grodd. Vil du gi ditt sår de beste vilkår for å gro perfekt, så anbefaler vi at du benytter deg av noen av alle de pleieproduktene vi selger her på siden. Du kan bl.a. finne isotonisk saltvann, som øker helingen av ditt sår. Isotonisk saltvann er et fantastisk pleieprodukt som virker med det samme. Klikk deg inn på vår side om pleieprodukter og gi din piercing de beste vilkår for å gro perfekt.


Vil du lese mere om piercinger?

Hvis du gjerne vil lese mer om piercinger samt hvilke materialer de blir laget i, så kan vi kraftig anbefale å lese vår informasjonsblogg om piercinger. På bloggen har vi nemlig skrevet en lang rekke utdypende artikler som helt sikkert kan svare deg på noen av de spørsmål du måtte ha om piercinger. Du kan eksempelvis lese om hvilke fordeler og ulemper det er ved å bruke de forskjellige piercingsmykkene.
Hvis du ikke kan finne svar på dine spørsmål på vår blogg, så må du mer enn gjerne ta kontakt med oss via vår blogg eller på e-post. Vi vektlegger vår kundeservice høyt. Derfor sitter vi alltid klar til å svare på de spørsmål du måtte ha.