Norges favorittshop for piercingsmykker
SPORET FRAKT FOR KUN 49kr. GRATIS FRAKT OVER 349kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Labret av 14 karat gull med innvendig gjenge og sten

kr 619,00
På lager

Denne labreten kan brukes i et hav av piercinger. Mest vanglige for denne smykketypen er leppen og øret pga den flate platen som sitter i bunnen av smykket. Her ligger platen pent mellom f.eks leppe og tannkjøtt, hvor et smykke med kule ville være irriterende å gå rundt med i leppen.

Smykket er laget av 14 karat gull og kommer i tre variantene vanlig gull, rosegull og hvitt gull. Mengden av gull innholdet er det samme uansett hvilken variant du velger. Når du velger materialet, skal du samtidig velge hvor lang du ønsker din labret skal være og hvor stor stenen i fronten skal være. Er du så heldig at du har tre ørepiercinger i f.eks helix, kan du med fordel køpe tre forskjellige stenstørrelser, så de sitter på en rekke og blir større sten for sten.

Labreten er utstyrt med  en innvendig gjenge som er ekstra langt. Det gjør at stenen kan vris om et par ekstra ganger til den sitter fast, som er fordelaktig når du vil unngå å miste stenen. 

Generelt er denne labret laget i en bedre kvalitet en hva vi før har sett.

Detaljer
NameLabret av 14 karat gull med innvendig gjenge og sten
SKULabret-124
Trådtykkelse1.2 mm.
LåstypeInnvendig gjenge
TypeLabret
PlasseringØreflipp, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Lower labret, Madonna, Medusa, Angelbite, Spiderbite, Snakebite
StentypeKubisk zirkonia
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Labret av 14 karat gull med innvendig gjenge og sten
Din vurdering:
Labret av 14 karat gull med innvendig gjenge og sten