Labret med blomst

Tilgjengelighet: På lager

NOK 49,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Flott labret med en formasjon av små skinnende stener som tilsammen former en blomst, til deg som gjerne vil gjøre litt ekstra ut av ditt smykkevalg. De fleste labretter består som regel kun av en enkelt liten kule eller sten, så denne her skiller seg virkelig ut med alle de 6 små stenene som danner blomsten.

Labretter er multi anvennelige og kan brukes i utrolig mange forskjellige slags piecinger. Den kan f.eks. brukes i leppen hvor den flate baksiden er et ekstra stort plus. Eller i øret hvor den ikke vil samle skitt på samme måte som en vanlig øredobb vil gjøre. Trådtykkelsen på denne labret er 1,2 mm. som er utrolig velegnet til bl.a. leppe- og ørepiercinger. Du kan lese mer om labretter og deres mange anvendelsesmuligheter på vår informasjonsblogg.

Du kan velge denne leke lille saken i fem forskjellige farger. Som en ekstra finesse har midtstenen en annen farge enn de stenene som sitter utenom, så vær oppmerksom på at den fargen du velger vil være avspeilet i alle de ytterste stenene, mens midtstenen vil ha en annen farge. Se evt. også fargene på midtstenene på produktbildet.

Labrettens standardlengde er 8 mm. men du kan selvfølgelig velge en kortere eller lengre stav alt etter behov. Det gjør du i boksen ovenfor, før du går videre til selve bestillingen.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Labret-74
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Lengde 8 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i fugleperspektivs-linje og fra kule til kule. Dvs. en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersidene av kulene.
Materiale PTFE / Bioplast
Det finnes ikke nikkel i bioplast, som dette smykket er laget av. Bioplast er 100% sikkert å bruke i en piercing og er bl.a. kjent for å være godt for tennene.
Er smykket limt? Ja
Det er brukt lim i produksjonen av dette smykket. Det kan f.eks. være stener som er limt på, kuler eller andre dekorative elementer som er festet med lim. Lim kan oppløses under vann, så vi anbefaler ikke at dette smykket brukes til daglig bruk, siden det dermed blir utsatt for væsker når du tar et bad, vasker deg eller driver med sport etc.
Kulestørrelse 3 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (6)
Super søt
Karakter
Super søt liten blomst.
Den er ikke stor og klossete, den passer bare helt perfekt
Review by Kristina
Flott og fin
Karakter
Den er meget liten og feminin, og man merker slett ikke at man har den i.. Veldig fin :-) Review by Stine
Veldig søt
Karakter
Super behagelig å gå med Review by Malene
Super
Karakter
Flott, god størrelse og lukker godt til, så man ikke konstant mister smykket og roter rundt med staven! Review by Pernille
Veldig fin.
Karakter
Ser akkurat ut som på bildet. Review by Gunn
Superfin
Karakter
Produktet var akurrat som forventa! Helt topp Review by Mari
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Labret med blomst
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder