Push in labret piercingskjuler

Tilgjengelighet: På lager

NOK 39,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Har du alltid ønsket deg et piercingsmykke som kan erstatte din labret når du ikke ønsker den skal være alt for synlig? Da har du her muligheten til å få en labret retainer, med et push-in hode som både sitter godt fast, men også hjelper med å skjule din piercing uten at hullet kan gro sammen.

Labretten er laget av det bløt materialet PTFE, som beskytter både tenner og tannkjøtt hvis den brukes til leppepiercinger.

Det lille plasthodet på kun 2,5 mm. får din piercing til, mest av alt, å minne om et lite uskyldig paster - Hvis det i det hele tatt ses. Så har du en arbeidsgiver som ikke ønsker piercinger på arbeidsplassen, en besteforeldre som vil gjøre deg og dine arveløse hvis du har en piercing eller kanksje bare en i din omgangskrets som ikke ønsker piercinger. Så bør du overveie å få deg en retainer.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Labret-102
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale PTFE / Bioplast
Kulestørrelse 2.5 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (6)
Super til hverdagsbruk
Karakter
Jeg jobber som flexi-jobber på et kontor hvor de ikke er for glade i synlige piercinger. Men etter jeg har begynt å bruke en skjuler i min madonna, så har ingen kommentert den igjen. Den kan godt ses hvis man kikker etter, men tror alle synes at det er klart penere enn et stort tomt hull eller et plaster. På toppen er det også bare supert at man kan avkorte den, så den passer perfekt og at den sitter så godt fast som den nå gjør. Prøvde en annen før og der holdt gummiringen på å falle av. Så helt klart en femmer... Review by Lise Mikkelsen
Nice <3
Karakter
Den funker bare helt som den skal! <3 Review by Signe
Fin løsning
Karakter
Det er den beste løsningen jeg har funnet inntil videre. Grunnen til at jeg "kun" gir den 4 stjerner, er at begge jeg bestilte gikk i stykker etter kort tid, den ene knakk da jeg kom til å rykke i den. og den andre gikk i stykker da jeg kom til å bite den store platen av da jeg spiste. Så de er litt skrøpelige, men en god løsning hvis man ikke kan ha synlig piercing på jobb. Review by Stefan
Sara Mikkelsen
Karakter
Det er en genial ide! Men synes at de er alt for skrøpelige! De knekker lett, og det er nå 2. gang at jeg bestiller fordi de gikk så fort i stykker. Men som sagt, genial ide, og ser frem til å bruke dem til jobb! Review by Sara
Bra
Karakter
Bra kvalitet på produktet. Enkel å justere selv, og er veldig diskret. Sitter godt på, lukningen er god. Review by Sandra
Bra
Karakter
Denne labretten er enkel å bruke, diskret, og lett å justere lengden på. Den er akkurat det jeg vil ha. For de som måtte være bekymret for det, så løsner den ikke fra hverandre ved bruk. Review by Sanrawr
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Push in labret piercingskjuler
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder