SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Labret med innvendig gjenge og bakplate-22%

Dette tilbudet slutter om ...
kr 61,62 Så lav som kr 79,00 -22%
På lager
Dette tilbudet slutter om ...

Denne labreten ser ut som om den har en bakplate i begge endene - Det er ikke tilfellet, selv om fronten er rund slik som bakplaten. Den eneste forskjellen er at fronten kan skrus av så smykket kan komme inn gjennom piercingen. Fronten skrus ned i selve staven, somt betyr at smykket har en innvendig gjenge. En innvendig gjenge skåner din piercing for risser og skrammer når du presser staven gjennom hullet. En vanlig stav er utstyrt med et utvendig gjenge, hvor gjengen kan være en smule skarpt og dermed lage rifter inne i piercingen når du setter i smykket.

Labreten er faktisk beregnet til bruk i leppepiercinger, men mange bruker også labreter som øresmykker pga. den flate bakplaten som en labret er utstyrt med. På den måten kan man i f.eks. tragus slippe å ha en "stor" låsekule og dermed nøye seg med en liten plate i inngangen til øret. Smykket vil også ta seg godt ut i en helixpiercing, hvor mange drar nytte av den korte lengden på kun 4 mm. Du kan naturligvis også bruke det i øreflippen - Så lenge målene på smykket stemmer overens med målene på din piercing kan du bruke smykket.

Du velger selv lengden på staven samt fargen på smykket. Du kan videre også velge diameteren på frontplaten.

Detaljer
NameLabret med innvendig gjenge og bakplate
SKULabret-96
Trådtykkelse1.2 mm.
LåstypeInnvendig gjenge
TypeLabret
PlasseringØreflipp, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Lower labret, Madonna, Medusa, Angelbite, Spiderbite, Snakebite
MaterialeKirurgisk stål
BeleggtypeIonimplantering
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Labret med innvendig gjenge og bakplate
Din vurdering:
Labret med innvendig gjenge og bakplate