Labret med sten

Tilgjengelighet: På lager

NOK 49,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne klassiske labret er laget i kirurgisk stål og kan fås i tre forskjellige lengder som blant annet kan brukes til en madonna piercing, alle andre leppepiercinger og også en tragus piercing. Kanskje kjenner du Madonna piercingen som en Monroe Piercing som er nøyaktig det samme.

piercingkulen sitter det en liten sten og du har her mulighet til å velge mellom en regnbuepalett av mer enn ti forskjellige farger til din piercing. Stenen er designet som en diamant og skinner derfor som en liten stjerne når lyset treffer den, uten på noen måte å være for prangende. Den fasettskårte stenen med den glitrende effekten i lyset, er nettopp det som er så innbydende med dette smykke.

Det er et søtt og enkelt smykke med en diskre sten størrelse men allikevel kan man ikke få øynene fra det når først man har fått øye på den.

Du bør alikevel være oppmerksom på at det ikke anbefales å benytte kirurgisk stål før din piercing er ferdiggrodd.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Labret-5
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Kulestørrelse 3 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (8)
Nyyyyydelig
Karakter
Jeg elsker at jeg bare kan bytte fordi det er en ok pris her på siden Review by Anika
Super kvalitet
Karakter
Flott produkt, til en super pris. Review by Lisa
...
Karakter
Er veldig glad i de piercingene jeg har bestilt herfra :) Review by Aida
Veldig bra - også til ørene
Karakter
Jeg har brukt disse labrettene til mine ører i mange år og er veldig fornøyd med dem, selv om de er litt lange å ha i ørene (kan jo forkortes hvis man vil betale for det), lette å skifte, god kvalitet. Anbefaler dem varmt. Review by Laura
God handel
Karakter
Smykkene var fine og det gikk fort fra jeg bestilte til jeg mottok varen. Super god handel Review by Helena
Veldig bra!
Karakter
Rask levering, god kvalitet og meget lett å skifte. Veldig flott og bra til prisen Review by Pernille
Fin handel
Karakter
Det jeg har kjøpt her hos dere er jeg veldig fornøyd med. Review by Super handel
Fin handel
Karakter
Det var lett å bestille og jeg fikk varene mine raskt. Review by 5
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Labret med sten
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder