100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Endeløs ring i forskjellige farger

På lager

En endeløs ring åpnes og lukkes vanligvis med en liten bar, som er en del av selve ringen. Noen ganger kan det være et irritasjonsmoment å måtte montere ringen når den er i piercingen. Spesielt hvis den er i øret og ringen er liten.

Med denne forenklede versjonen av den riktige endeløse ringen er det mye lettere å sette ringen inn i hullet. Ringen består av ett stykke metall med en liten åpning, som er laget ved å ta en lang metalltråd og vikle den rundt som en spiral rundt en sylinder som har samme diameter som ringen. Når du da har en lang spiral, skjærer du en lang åpning helt opp og ringene skilles. Legg merke til at ringene med liten trådtykkelse kan virke skarpe i endene av åpningen. Åpningen er vridd litt til siden, slik at du får samme form som en twistering. Legg deretter smykkene i piercingen og klem dem igjen. Jo tynnere trådtykkelsen og jo større diameteren er, desto lettere er det å åpne ringen.

Hvis du for eksempel vil ha den til traguspiercing, er de mest brukte størrelsene 6 eller 8 mm (1/4 "eller 5/16"). For leppepiercing brukes vanligvis 5 eller 16 "eller 3/8" (8 eller 10 mm), avhengig av tykkelsen på leppen din.


Detaljer
NameEndeløs ring i forskjellige farger
SKURing-76
LåstypeTwist
TypeEndeløs ring
PlasseringØreflipp, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Nesebor, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Labia, Klitoris hette, Frenum, Hafada, Lorum
MaterialeKirurgisk stål
BeleggtypeIonimplantering
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Endeløs ring i forskjellige farger
Din vurdering:
Endeløs ring i forskjellige farger