Info: BodyMod er åpne og vi fortsetter å levere dine piercinger på døra!

 • Alt inkludert
  Alle priser inkluderer mva og toll
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 350,- kr. Ellers 35,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  1-5 virkedager til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

Vare 1 til 48 av totalt 58

per side

Side:
 1. 1
 2. 2

Vare 1 til 48 av totalt 58

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Madonna piercing

Den populære Madonna piercing har sitt navn etter en kjent sangerinne, den skal alltid lages hos en profesjonell piercer og den ligger i den lave enden av smerteskalaen. Les videre her og bli mye klokere på denne leppepiercing.

Madonna piercing og litt om dens historie

Madonna piercingen har sitt navn etter den verdensberømte sangerinnen Madonna. Grunnen til at denne piercingen er oppkalt etter henne er fordi den sitter plassert samme sted som Madonna har et fødselsmerke. Den er plassert til venstre for nesen over personens overleppe. En Madonna piercing lages med en labret, som er et lite piercingsmykke med en plate i bunnen og en kule på toppen.

Hvordan lages en madonna piercing

Du skal først og fremst alltid sørge for å få laget din madonna piercing hos en profesjonell piercer. Det er en piercing som kan gi store skader på tenner og tannkjøtt hvis den ikke plasseres ordentlig, og du bør derfor kun bruke en profesjonell til oppgaven. Først og fremst skal området renses så det ikke kommer noe hud-bakterier inn i såret og deretter settes en prikk med en engangs-markeringspen. Det klemmes om området med en piercingtang og piercingnålen føres igjennom huden. Til sist skubbes nålen ut med piercingsmykket, og kulen skrues på.

Hvilken størrelse piercingsmykke skal jeg bruke til min madonna piercing

Når din Madonna piercing er laget er det superviktig du får vite hvilken størrelse piercingsmykke din piercer har brukt. Nesten alle piercere bruker en labret med en tykkelse på 1,2 mm. og en lengde på 10 mm. Etter 2-3 uker skal du skifte ned til en kortere stav, da man nå er nådd en fase hvor piercingen ikke er hoven mer. Så det opplagte mål å velge vil alltid være 1,2 mm. i tykkelse og 8 mm. i lengde. Det er også disse målene 99% av alle våre piercingsmykker til Madonna piercing har. Er du i tvil er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice som alltid står klar med råd og veiledning.

Monroe piercing

Kjært barn har mange navn. Det er en setning som ofte er veldig på sitt rette når det kommer til forskjellige piercinger. For alt etter hvem man spør, kalles en piercing plassert i overleppen enten Monroe eller Madonna piercing. Faktum er at uansett hva du velger å kalle piercingen eller om den er plassert i høyre eller venstre side, så er piercingen den samme og det brukes samme smykker.
Så om man kaller det en Monroe piercing eller en Madonna, er i og for seg litt likegyldig. Her på BodyMod.no har vi bare valgt å kalle piercingen for en Madonna, da det er det ordet vi kan se det oftest blir søkt på. Altså det er det ordet de fleste benytter når de omtaler denne piercingen.