• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

28 artikler

per side

28 artikler

per side

 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Hestesko til leppepiercinger

Hos BodyMod.no har vi en masse forskjellige piercingsmykker til leppepiercinger. Noen av de mest populære av disse smykkene er hesteskoen. Hesteskoen er et piercingsmykke som overraskende nok ligner på en hestesko. I hver ende av hesteskoen er det for eksempel plassert to kuler som gir smykket et ekstra piff. Du kan f.eks. også få hestesko til piercing med spikes i endene. Om du velger kuler, spikes eller noe helt annet er opp til deg selv.
I teksten under kan du lese mer om det populære hestesko-smykket. Du vil bl.a. kunne lese litt om vårt store utvalg her på siden, men det vil også være mulig å få noen gode råd til hvordan du bør gå frem rent hygienemessig.

Stort utvalg av hestesko til piercing hos BodyMod.no

Hos BodyMod.no har vi et stort utvalg av forskjellige hestesko til diverse leppepiercinger. Du kan finne et hav av forskjellige farger og utsmykninger. Vi har for eksempel en hestesko i fargen multicolor – en super tøff hestesko som blander alle farger. Ut over det har vi også hestesko med spikes i endene. Denne type hestesko er til de personer som tør å være litt vågal og bryte grenser.
Kvaliteten av vårt hestesko er selvfølgelig meget høy. Hos BodyMod.no seller vi ikke produkter som vi ikke kan stå 100% for. Derfor kan du alltid forvente å finne et stort utvalg av hestesko av en meget høy kvalitet. Selv om vår kvalitet er meget høy, så er det ikke ensbetydende med at våre priser også er høye. Nei, hos BodyMod.no kan du alltid forvente et stort utvalg av piercingsmykker til lave priser. Selv om våre priser noen ganger kan virke veldig lave, så skal du vite at vi aldri går på kompromiss med kvaliteten. Kvalitet og glade kunder er det viktigste for oss.

En god gave ide

Hvis du er på jakt etter en gave til en god venn eller venninne som elsker piercinger, bør du uten tvil kjøpe en hestesko til piercing. Din venn eller venninne blir uten tvil glad for denne type piercing, da den oftest vil bli ansett som et mer annerledes piercingsmykke end en "alminnelig og kjedelig" kulering. Kjøp hesteskoen i en farge som du vet din venn eller venninne liker og overrask mottageren på beste vis.

Hestesko til piercing og hygiene

Slik som alle andre piercinger, så må hesteskoen også rengjøres. Hvis du ikke vet hvilke pleieprodukter som er gode å bruke, så kan du med fordel sjekke siden vår om hygieneprodukter. Her kan du finne et stort utvalg av forskjellige pleieprodukter, der alle kan hjelpe med å få rengjort din piercing og din hestesko. En god hygiene er viktig hvis man vil unngå bakterier og betennelser i piercingen. Betennelse er noe av det verste man kan bli utsatt for. Derfor skal du huske å få rengjort din hestesko jevnlig – det er for ditt eget beste. Husk å skru begge endene av hesteskoen og få renset etter ved samlingspunktene. Det er nemlig her det oftest kan sitte skit og bakterier.

Les mer om piercinger på vår blogg

Hvis du ikke har fått nok informasjon om piercinger og hestesko, så har vi også en informasjonsblogg om piercinger. På denne bloggen kan du lese mye mereom piercinger, piercingsmykker, materialene osv. Så skynd deg inn på bloggen og slå deg løs. Det er en masse spennende artikler som bare venter på å bli lest.