Tunnel av kirurgisk stål med lotusblomst

Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: NOK 129,00

Nå kun: NOK 103,20

Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du er på utkikk etter en tunnel med et fantastisk flott design, så har du landet det helt rette sted. Her får du nemlig en superflott tunnel med et prakteksemplar av en lotusblomst som motiv på hele fronten. Faktisk så strekker blomsten seg også litt ut over kanten på selve smykket, som derfor kan virke større enn det faktisk er.

Blomsten er designet som en mangebladet sort lotusblomst, hvor hvert enkelt blad har flotte gullfargede markeringer langs kantene. Kontrasten mellom det sorte og den nydelige gullfargen skaper et virkelig flott og detaljert mønster i den skjønne lotusblomst. Midten av blomsten har hull hele veien gjennom til baksiden.

Selve smykket er laget av kirurgisk stål, det synes dog ikke umiddelbart når man går med denne tunnelen i sitt øre. Baksiden kan skrues av så smykket er lett å sette i og ta ut igjen. Når smykket sitter i øret vil det blanke stålet kun være synlig på baksiden.

Den vakre tunnelen med den flotte lotusblomsten fås fra 5-16 mm. i diameter. Du skal kun bestille den størrelsen som passer til ditt stretch, så sørger vi for å sende din nye tunnel direkte til din postkasse, med vår superraske levering.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Tunnel-138
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Dybde 11 mm.
Dybde kan du også kalle smykkets "totallængde" og begrepet dekker over avstanden fra fronten av smykket til og med bakenden av smykket. Ta her høyde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke som reelt sitter i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter foran og bak. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil gi et fritt stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Tunnel av kirurgisk stål med lotusblomst
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder