100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Tunnel av kirurgisk stål med lotusblomst

kr 159,00
På lager

Hvis du er på utkikk etter en tunnel med et fantastisk flott design, så har du landet det helt rette sted. Her får du nemlig en superflott tunnel med et prakteksemplar av en lotusblomst som motiv på hele fronten. Faktisk så strekker blomsten seg også litt ut over kanten på selve smykket, som derfor kan virke større enn det faktisk er.

Blomsten er designet som en mangebladet sort lotusblomst, hvor hvert enkelt blad har flotte gullfargede markeringer langs kantene. Kontrasten mellom det sorte og den nydelige gullfargen skaper et virkelig flott og detaljert mønster i den skjønne lotusblomst. Midten av blomsten har hull hele veien gjennom til baksiden.

Selve smykket er laget av kirurgisk stål, det synes dog ikke umiddelbart når man går med denne tunnelen i sitt øre. Baksiden kan skrues av så smykket er lett å sette i og ta ut igjen. Når smykket sitter i øret vil det blanke stålet kun være synlig på baksiden.

Den vakre tunnelen med den flotte lotusblomsten fås fra 5-16 mm. i diameter. Du skal kun bestille den størrelsen som passer til ditt stretch, så sørger vi for å sende din nye tunnel direkte til din postkasse, med vår superraske levering.

Detaljer
NameTunnel av kirurgisk stål med lotusblomst
SKUTunnel-138
LåstypeUtvendig gjenge
TypeTunnel
MaterialeKirurgisk stål
Dybde11 mm.
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Tunnel av kirurgisk stål med lotusblomst
Din vurdering:
Tunnel av kirurgisk stål med lotusblomst