SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Plugg av rosenkvarts med rose

kr 129,00
På lager

Helt utpreget vakker plugg av rosenkvarts som oser langt av feminin skjønnhet. Rosenkvarts er en edelsten med en delikat gjennomsiktig rosa farge som symbolsk står for å fremme positiv engergi av fred og kjærlighet. I dette tilfellet er de vakre rosa stenene hugget for å danne en delikat rose på forsiden av pluggen, en blomst som passet perfekt til den milde energiene og delikat farge i rosakvartsen.

Rosen er meget detaljert utført med blader som bare kan brettes ut som om rosen er igang med å åpne i full blomst. Alt om denne pluggen, fra materiale og design, form og farge, utstråler en frisk feminin ynde. Vær klar over at rosenkvarts er et organisk materiale, og at det derfor kan være en liten fargeforskjell fra den ene pluggen til den andre. Hvis du bestiller to plugger på samme tid, vil vi selvsagt forsøke å sende dere to som er så like som mulig, men når smykker er laget av materialer som er utledet direkte fra naturen, kan det godt være en liten fargeforskjell. Se også vår plugg av rosekvarts med o-ringer som er en forenklet modell av samme type edelsten.

Du kan også få den vakre pluggen av rosenkvarts i en myriade av forskjellige størrelser fra 6 mm. og opp til 20 mm. Bare velg den størrelsen som passer deg før du setter den nye pluggen i kurven og deretter leverer vi med ekspresspost til din postkasse.

Detaljer
NamePlugg av rosenkvarts med rose
SKUPlug-105
TypePlugg
MaterialeSten
FargeRosa
Dybde13 mm.
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Plugg av rosenkvarts med rose
Din vurdering:
Plugg av rosenkvarts med rose