SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Ørepiercing med rose og sten

kr 79,00
På lager

Roser er rosegullfargede, eller blanke eller gyldne som gull, i hvert fall når det kommer til den yndige lille rosen på denne bedårende ørepiercingen. Du kan nemlig fritt velge dette smykket i en av hele tre flotte farger, alt avhengig av hva som passer best til deg og din personlighet.

Selve rosen er formet i et livaktig 3D design, som gir den delikate blomsten en fantastisk realistisk dybde. Det er snakk om en rose i fuldl blomst, hvor de sarte rosenbladene smyger seg blidt rundt en brillierende vakker midtsten. Uansett hvilken farge du velger smykket i, vil den flotte midtstenen være klar. Stenen er rund og fasettslipt, slik at den vil glitre og glimte i lyset fra alle vinkler.

Ørepiercingen med den skjønne rosen er velegnet til de fleste former for ørepiercinger. Den kan eksempelvis greit brukes til en helt vanlig ørepiercing i øreflippen, som en tradisjonell ørering. Eller du kan bruke den som et frisk og feminint pust i din tragus- eller helixpiercing, hvor den vil se supersøt ut.

Så gjenstår bare å velge mellom de tre skjønne fargene, hvilket dog også kan være vanskelig nok i seg selv. Men heldigvis får du dette søte øresmykket til absolutt bunnpris, så du kan snappe opp to av modellene, eller kanskje alle tre, uten at det belaster økonomien.

Detaljer
NameØrepiercing med rose og sten
SKUBarbell-149
Trådtykkelse1.2 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeØrepiercing
PlasseringØreflipp, Helix, Forward helix
Lengde6 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse3 mm.
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Ørepiercing med rose og sten
Din vurdering:
Ørepiercing med rose og sten