Smelly Gelly - Fjern lukten fra din piercing

Tilgjengelighet: På lager

NOK 99,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis man har sagt ja til å få en piercing, har man også sagt ja til at man vil vaske og pleie den.
Det kan bare ikke unngås at det på den ene eller annen måten oppstår luktgener. Det er det samme om det er en navlepiercing, øyenbrynspiercing eller om det er en stretch - Det kan lukte fælt.

Vi har her et produkt kalt Smelly Gelly, som kan fjerne lukten fra din piercing i opp til 15-30 dager etter påførslen. Her spiller personlig hygiene og kroppens kjemi også en stor rolle, så det er veldig individuelt fra person til person hvor lenge en påførsel holder lukten vekk. Produktet er veldig drøyt i bruk så det holder lenge, til tross for den lille mengden som er i beholderen. Beholderen er 30 mm. i diameter og 11,3 mm. høy, så ikke forvent å få en hel kakeboks :)

Smelly Gelly er en pomadeaktig voks som er utviklet for å holde piercinger sunne og rene. Smelly Gelly inneholder naturlige ingredienser som mykgjør, fukter og beroliger huden samt eteriske oljer som reduserer rødme, kløe og irritasjon. Blandingen av naturlige ingredienser inneholder antimikrobielle og antiinflammatoriske egenskaper. Kombinert med rengjøring og deodoriserende virkninger fra denne formelen, fungerer Smelly Gelly også som et helbredende middel til nystretchede øreflipper. Smelly Gelly kan naturligvis også benyttes til "gamle" stretchede hull, hvor man vil sørge for at de holder seg sunne og friske.

Slik brukes produktet:

 • Ta ditt smykke ut og vask både det og ditt hull.
 • Påfør et tynt lag Smelly Gelly på smykket.
 • Innsett smykket i din piercing igjen.

Venligst merk deg at dette produkt kun er til "utvendig" bruk. Det må altså ikke brukes i orale piercinger. Samtidig er det heller ikke et aftercareprodukt, så det må kun brukes i en piercing som er fullstendig grodd.

Så kort sakt kan dette brukes på alle utvendige piercinger som har tendens til å lukte stygt. Ta smykket ut, rens det og ditt hull, påfør Smelly Gelly og innsett smykket igjen. Beholderen inneholder ca. 1-2 gram Smelly Gelly, hvilket ikke fyller spesielt mye, men det er likevel nok til å gi din piercing et luktfritt miljø i opp til seks måneder.

Ingrediensliste:

 • Ricinus Communis kjerneolje
 • Cera Microcristallina voks
 • Cannabis Sativa kjerneolje (hamp)
 • Olea Europaea olje (oliven)
 • Bivoks
 • Ozokerite
 • Limnanthes Alba kjerneolje
 • Eucalyptus Globulus Leaf olje
 • Citrus Limon Peel olje (citron)
 • Melaleuca Alternifolia Leaf olje (tetre)
 • Syzygium Aromaticum Bud olje
Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Care-Smelly-Gelly
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Innhold 8,5 g.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (12)
Perfekt
Karakter
Litt lite i kvar boks, men så godt som det funker og so lite man trenge å bruke for å få effekt gjer at prisen er verdt det. Brukte å vere redd for å ta på piercingen min mens eg var med folk for kvar gong eg gjorde det kom det ein duft med vond lukt uansett kor mykje og godt eg vaskte. No er 100% av lukten borte :D Fantastisk produkt! Review by Ginger
Hurra for denne:)
Karakter
Funker kjempebra! Litt lite i hver boks men den er veldig drøy i bruk Review by smelly gelly
Det virker!
Karakter
Jeg kunne ikke la være å prøve. Min brystpiercing luktet litt og det er bare ikke så kult. Så jeg bestilte og brukte det som dere skriver og det virker 100%!
Hvis jeg skal si noe negativt, så er det at det ikke er mye i boksen, men man skal heldigvis nesten ikke bruke noe for at det virker. Men den kunne godt vært helt fylt opp :P
Review by Kira
Supert
Karakter
Godt å bruke. det virker som det skal Review by Nadia
Virker som beskrevet
Karakter
Det er ikke voldsomt mye i beholderen, men det brukes også minimalt hver gang. Jeg har brukt det til min øyenbryns piercing og det virker som det skal. Jeg var ellers skeptisk. Review by Brian
Virker som lovet!
Karakter
Jeg var veldig skeptisk, da jeg kjøpte dette produktet, men etter 2 ukers bruk må jeg konstatere at det virker!

Og det er ikke mye i beholderen, men du skal bruke så uendelig lite, for at det virker :D
Review by Marie
Skeptisk, men det hjalp jo :)
Karakter
Renser man ikke sin piercing hver gang man går i badet, kan det opstå litt hvitt puss samt en fæl stank. Ble anbefalt dette produktet til min brystpiercing, men var litt skeptisk. Men jeg ble positivt overrasket, for det virker :) Review by Karsten
Smelly Gelly!!
Karakter
Jeg mottok for nylig Smelly Gelly, og jeg må innrømme at jeg var noe skeptisk til å starte med. Første gangs bruk har produktet fjernet lukten fra mine piercinger totalt! Efter 5 dager er piercingene fortsatt helt luktfri, og jeg er blitt ytterst positivt overrasket. Superbra produkt. :) Review by Maria
Godt kjøp!
Karakter
Akkurat som alle andre var jeg veldig skeptisk, men det var det ingen grunn til å være, produktet virker akkurat som det skulle. Er godt fornøyd :-) Review by Michelle
Ja
Karakter
Det funker kjempegodt! Review by Ja
Fantastisk produkt
Karakter
Ser og ut og lukter som vaselin, men gjør virkelig jobben. Hadde problemer med en septum-piercing som luktet, som jo er litt upraktisk. All verdens vasking kunne ikke fjerne lukten i mer enn noen timer, men etter en uke med smelly-gelly har jeg ikke kjent noe. Det er med én påføring og flere skift av smykke. Review by Ingrid
Genial!
Karakter
Smurte så vitt det var litt på øreflippene etter en dusj. Det lille som var av lukt har holdt seg borte Review by Ninus
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Smelly Gelly - Fjern lukten fra din piercing
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder