Desinfiserende spritserviett

Tilgjengelighet: På lager

NOK 9,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her får du en spritserviett til desinfisering av ditt piercinghull og området rundt.

Servietten er en engangsserviett og må ikke brukes til å rense smykker med da ikke alle smykkene tåler alkohol.

Servietten inneholder 70% isopropyl alkohol og 30% vann og må kun brukes på piercinger som er utenfor grosperioden.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Care-Prep-Pad
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (3)
Supert produkt
Karakter
Disse våtserviettene er kjempegode til når man skifter sin piercing ut både til å rense smykket men også hullet. På den måten får du en helt ren utskiftning. Lukten er ikke for god, da den lukter sterkt av sprit men det er jo også en spritvåtserviett :-) godt produkt til billig penge Review by Camilla L.
Virker
Karakter
De virker når man har fått tatt en ny piercing og skal have væsken kommer ut av hullet vekk, også det som er inntørket, det gjør heller ikke vondt eller noe.
Jeg ville klart anbefalt det til andre som vil forebygge infeksjon i deres nye piercing og ha inntørkede væsker vekk.
Review by Michelle
Helt ok
Karakter
Denne var litt skuffende, trodde eg skulle få litt større enn den var. Men eg fekk desinfiseet fingrenog piercing hullet som var planene så ikkje noe gale ellers Review by Elives
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Desinfiserende spritserviett
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder