• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

38 artikler

per side

38 artikler

per side

 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Ringer til din øyenbrynspiercing

Hos BodyMod.no kan du kjøpe ringe til din øyenbrynspiercing. Ringer som piercingsmykker er veldig populært til alle slags piercinger og blir brukt av mange mennesker. En ring er et piercingsmykke som gir en personlig stil og virker perfekt til å piffe opp et outfit/look.

I den nedenstående teksten kan du lese mye mer om ringer til øyenbrynspiercinger. Hvis du gjerne vil vite hvordan en øyenbrynspiercing blir laget, så kan du med fordel lese under. Og hvis du er interessert i å pleie din piercing optimalt, bør du også lese. God fornøyelse med en ring til din øyenbrynspiercing.

Stort og spennende utvalg av ringer hos BodyMod.no

Hos BodyMod.no har vi et spennende og stort utvalg av forskjellige kuleringer til øyenbrynspiercinger. Vi har bl.a. de rå og kule kuleringer i sort titanium. Disse kuleringene er spesielt til personer som ønsker å uttrykke en kul look. Sort titanium passer fantastisk godt til en lærjakke eller annet tøy av lær.

Våre kuleringer til øyenbrynspiercinger er selvfølgelig av veldig høy kvalitet. Hos BodyMod.no selger vi ikke produkter vi ikke kan stå 100% for. Derfor kan du alltid forvente et utvalg av piercingringe av meget høy kvalitet. Selv om kvaliteten er veldig høy, så har vi stadig fokus på å holde prisene så lave som mulig. Vi ønsker nemlig å selle kvalitetsprodukter til overkommelige priser.

Slik lages en øyenbrynspiercing

Når du skal pierce ditt øyenbryn, piercer man vanligvis loddrett eller skrått i brynet. Det er også mulig å pierce vannrett, men det er kun virkelig dyktige og erfarne piercer som bruker denne metoden. Når man piercer i øyenbrynet må man være spesielt oppmerksom på de omkringliggende nervene. Når nålen er ført igjennom øyenbrynet, blir piercingsmykket deretter satt inn. Du bør først ta det første piercingsmykke ut når såret ditt er 100% grodd.

Bli klokere på piercingverdenen

Hvis du godt kunne tenke deg å bli klokere på piercingverdenen og alt hva den inneholder, så synes vi at du skulle ta et kikk på vår informasjonsblogg. Vi har nemlig brukt mange krefter og timer på å skrive spennende og inspirerende artikler til informasjonsbloggen om piercing. Du kan finne svar på et hav av spørsmål om piercing. Du kan bl.a. lese om hvilke fordeler det er ved å benytte et materiale fremfor et annet. I tillegg kan du lese mer om de forskjellige piercingtyper, for eksempel øyenbrynspiercinger.

Husk god hygiene

Når man har fått laget en piercing, så er det viktig å huske god hygiene. Så lenge ditt piercingsår ikke er 100% grodd, så bør du bl.a. rense såret med isotonisk saltvann både morgen og kveld for å unngå betennelse og infeksjon. Når såret er ferdiggrodd kan det være nok å rense piercingen 1-2 gange om uken.

Vi anbefaler å bruke pleieprodukter når du skal rense din piercing. Hos BodyMod.no har vi et stort utvalg av profesjonelle pleieprodukter som veldig effektivt kan rense og vedlikeholde din piercing. Hvis du er i tvil om noe med hygiene så er du mer enn velkommen til å kontakte oss. Så hjelper vi deg på rette vei.