Info: BodyMod er åpne og vi fortsetter å levere dine piercinger på døra!

Ring med dobbelt splittet stenrekke

Tilgjengelighet: På lager

NOK 149,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Ringen du ser her er hva vi kaller for en endeløs ring. Ikke fordi den ikke har noen ende, men fordi de er vanskelig å se hvis du ikke vet nøyaktig hvor du skal se. Men ser du på bildet, kan du i hjørnet se, at ringen har fått en vri. Du åpner altså smykket ved å vri ringens ender fra hverandre, for å deretter sette i smykket og vri endene på plass igjen.

Smykket finnes i forskjellige farger, hvor det utelukkende er fargen som er forskjellen. Form, størrelse, materiale og alt er det samme uansett farge du velger. Materialet er på dette smykket er i messing, som er blitt belagt med henholdsvis platinium for den sølvfargede modellen og 14 karat gull for de to gyldne modellene. Ringens mål er henholdvis 1,2 mm for tykkelsen og 8 mm for diameteren. Med alt som sitter, så langt vi kan telle, er det 30 sten på hver ring.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Ring-157
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målt på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilket gjenge som skal være i kulene man skruer på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjenge i kulene man skruer på.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskjellige steder, alt etter hvilket produkt det er snakk om. En ring måles alltid innvendig fra kant til kant og en plug/tunnel måles på det tynneste punkt (ofte på midten av smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene enden.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Alm. belegg
Som teksten over sier, er det snakk om et belegg utenpå et eksisterende materiale. Belegget kan flasse av eller bli misfarget hvis det utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l.
Stentype Kubisk zirkonia
Låstype Twist
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Ring med dobbelt splittet stenrekke
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.