Norges favorittshop for piercingsmykker
SPORET FRAKT FOR KUN 49kr. GRATIS FRAKT OVER 349kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Ring av titan med hengsel og sten på siden-20%

kr 351,20 Så lav som kr 439,00 -20%
På lager

Dette smykket oser av kvalitet så snart du ser og kjenner på det. Du kan umiddelbart legge merke til at smykkets lette vekt signaliserer at smykket er laget av titan. Selv om piercingsmykker er små i størrelsen, kan du tydelig kjenne forskjellen i vekt når du har titan i den ene hånden og kirurgisk stål i den andre. Titan er mye letter og dermed mye mer behagelig å ha på seg. 

Ringen er tilgjengelig i flere forskjellige farger. Den skinnende sølvfargen er ikke farget, det er den naturlige fargen av titan som er litt mørkere enn kirurgisk stål. De andre modellene er PVD-belagt, som er en fargebehandlng som får fargen til å vare i lengre tid enn et vanlig belegg. 

Ringene kommer i forskjellige diametre og størrelser, og har forskjellige tykkelser på gjengene. Så du kan mer eller mindre sette sammen et smykke selv etter hva som passer din spesifikke piercing.  Bruk den f.eks. i øret , tragus, helix eller daith. Eller som neseborspiercing eller i septum. 

Langs ytterkanten av ringen finner du små klare stener. Stenene er plassert som pærler i en snor. Stenene er festet på den delen av smykket som er synlig. Dvs. den lille delen av smykket som fungerer som en lås, er ikke stenbelagt. Baren er hengslet fast på den ene siden og kan enkelt klikkes opp og i motstatt retning av ringen. 

Detaljer
NameRing av titan med hengsel og sten på siden
SKURing-45
Kampanje-20%
LåstypeHengsel
TypeHengselsring
PlasseringØreflipp, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Rook, Snug, Anti-tragus, Nesebor, Navle
MaterialeTitan
Farge på stenKlar
StentypeKubisk zirkonia
BeleggtypePVD-belegg
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Ring av titan med hengsel og sten på siden
Din vurdering:
Ring av titan med hengsel og sten på siden