Norges favorittshop for piercingsmykker
SPORET FRAKT FOR KUN 49kr. GRATIS FRAKT OVER 349kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Enkel endeløs ring av 14 karat gull

kr 529,00
På lager

Keep it simple, er hva denne piercingringen signaliserer når den bæres i din piercing. Ringen er ikke utstyrt med en lukkemekanisme som en låsekule, hengsel eller andre fancy ting. RIngen består utelukkende av ett stykke 14 karat gull som er blitt formet til en sirkelrund ring, dog med en liten åpning, så man i det minste har en mulighet for å få smykket inn og ut av kroppen. Vi har gjort mye ut av å lage åpningen så liten som mulig, så derfor vil avstanden mellom de to endene være en smule mindre enn på produktbildet. Avstanden på produktbildet er utelukkende laget en anelse større for å vise at det er en avstand, for står du med smykket i hånden er det like før du ikke kan se åpningen.

Ringen er som sagt laget av 14 karat gull. Her har du selv muligheten til å velge hvilken type gull du ønsker. Velg f.eks. den klassiske gyldne gullfargen, eller gå etter en mer nedtonet look og velg hvitt gull. Begge varianter inneholder like mye gull, det er utelukkende fargen som er forskjellen.
Hvis du ikke er utdannet gullsmed eller ikke er så vant til å regne med karat og gull, så kan vi kort nevne at rent gull er 24 karat. 24 karat guld er også veldig mykt i materialet. For å både gjøre smykket prisvennlig og samtidig gjøre det mer motstandsdyktig mot slitasje har man valgt å blande i andre metaller. Det kan f.eks. være kobber for det gyldne gullet.

Piercingringen her er litt av et allsidig smykke. Forstått på den måten at det kan brukes i mange forskjellige piercinger. Bruk det f.eks. i øreregionen, som i tragus, helix eller bare i øreflippen. Det kan også brukes som nesepiercing eller leppepiercing. Generelt kan det brukes alle steder hvor målene på smykket stemmer overens med målet på din piercing. Målene velger du selv i boksen over, samtidig som du velger gulltypen.

Ringen åpnes og lukkes forøvrig ved å twiste endene fra hverandre, så ringen får form som en twisterring. De må ikke trekkes fra hverandre slik at ringen får former en stor "C", siden det ødelegger ringens spenning og dermed kan gjøre den deform.

Detaljer
NameEnkel endeløs ring av 14 karat gull
SKURing-110
LåstypeTwist
TypeEndeløs ring
PlasseringØreflipp, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Nesebor, Labia, Klitoris hette
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Enkel endeløs ring av 14 karat gull
Din vurdering:
Enkel endeløs ring av 14 karat gull