Ringåpner

Tilgjengelighet: På lager

NOK 189,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne ringåpneren er til deg som gjerne ville kunne åpne dine store piercingringer uten problemer.

Verktøyet kommer i to forskjellige størrelser, alt etter hvilken størrelse ring du skal åpne.

Den lille modellen er til deg som kun skal åpne ringer på under 4 mm. Har du større ringer bør du investere i den store modellen. Den store modellen kan også fint brukes til helt små piercingringer med 1,2 mm. trådtykkelse. Begge kan brukes på ringer ned til 8 mm. i diameteren. Den lille er en mer "handy" strørrelse, så kan du nøyes med denne, er det definitivt ikke et dumt valg. Den store kever litt mer trening, men kommer som sendt fra himmelen når vannskelige piercingringer skal åpnes og lukkes.

Kort fortalt:

  • Liten modell = 0,8 mm. til 4 mm. trådtykkelse
  • Stor modell = 0,8 mm. til 8 mm. trådtykkelse
  • Mega modell = 4 mm. til +12 mm. trådtykkelse

Et must for for alle piercingentusiaster.

Går godt til:

  • Kuleringer
  • Endeløse ringer
Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Tool-20
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Rustfritt stål
Farge Blank
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (3)
Perfekt produkt og levering.
Karakter
Den virker perfekt og er av god kvalitet.
Bestilte søndag og mottok den mandag! Dét er service.
Review by Sebastian
Solid
Karakter
Ringeåpneren fungerer bra og kjenner solid ut. Har den minste størrelsen og bruker den på ringer med trådtykkelse 1.2mm og 8mm diamater. Review by Marthe
Gjør det den skal
Karakter
En kjekk liten tang som gjør det mulig å bytte små ringer som er festet med kule eller segment. Ringen kan skli litt rundt, så det er greit å ha en hjelper. Review by Ingrid
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Ringåpner
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder