Liten nesering i valgfri farge

Tilgjengelighet: På lager

NOK 39,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Ønsker du en ny liten ring til din nesepiercing? Da er denne modellen et sikkert valg for deg som ønsker en klassisk tynn piercingring som er lett å sette i nesen.

Ringen fås i både 1, 0,8 og 0,6 mm. tykkelse noe som gjør at den passer til alle slaks nesepiercinger om de er laget med pistol eller ei. Ringen er lett å sette i nssen og faller, pga. den lille platen, ikke ut. Det åpne stykket skjules lett inne i selve nesen, så det ser ut som at ringen går hele veien rundt.

Du slipper altså å måtte rote rundt med en vanskelig kule og du får et flott piercingsmykke til nesen.

Ringens farge og størrelse velger du i boksen ovenfor. Neseringen her fås i mange forskjellige farge, som f.eks. den klassiske sølvfarge, gull, svartt, lilla osv.

Bestill din nye nesering.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Nose-29
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Ionimplantering
Det er faktisk ikke snakk om et belegg, men om en omlegering av overflaten, hvor man ved høy hastighet tvinger fremmede ioner inn i det eksisterende materialet. Da det ikke er snakk om et belegg i tradisjonell forstand, vil det heller ikke flasse av. Dog vil det med tiden slites av eller bli misfarget. Denne prosessen forkortes markant hvis materialet utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l. Så med andre ord får du et smykke som beholder sin farge i lang tid hvis du bare passer på og pleier ditt smykke.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (11)
Helt grei
Karakter
Fikk piercingen rett etter jul, og var spent! Piercingen er litt for liten som overrasket meg siden piercing hullet er så langt nede, så jeg bestiller and ny en.Lett å sette inn. Review by Angela
Enkel og fin, litt stor åpning på ringen
Karakter
Var som en drøm å sette inn i nesen, tok med kanskje 10 sekunder noe som var overraskende med tanke på at ringen er ganske liten noe som vanligvis gjør den veldig "fumlete" å håndtere. Et tips for de som bestiller minste størrelse, er å bruke pinsett til å holde ringen og "føre" den gjennom hullet, mye enklere enn å fikle med fingeren i nesa :)
Eneste bakside er at åpningen er i største laget, så enden av ringen er ved åpningen av nesen. Det er ikke synlig hvis du ser piercingen på normal avstand, men jeg føler meg veldig bevisst på at smykket er der, og føler nærmest at den vil falle ut siden åpningen er så stor.

Ellers er den veldig fin, ville ikke anbefalt den til folk med over gjennomsnitt stor nese, da min er relativ normal og smykket bare såvidt passer.
Review by Kat
For kort
Karakter
Ringen er smart i og med at den er så lett å sette i, da den ikke skal lukkes på noen måte, men når den sitter i, ser det ut som det kun er en halv ring, da den åpne enden i mitt tilfelle sitter langt ute av nesen, så det er meget synlig.

Ellers veldig fin kvalitet, meget solid og bøyer seg ikke
Review by Kat
Så lett og så fint - Elsker den ❤
Karakter
Det er så fint at man slipper alt maset med kuler og fumlingen med endeløse ringer her.
8 mm. passer perfekt til min nese og man ser slett ikke at det "mangler" er stykke av ringen. Kan varmt anbefales herfra.
Review by Agnes Johannes Hansen
Perfekt til min nese
Karakter
Jeg har den lille på 8 mm. og den er perfekt til min nese. Min nese er også ganske liten, så det er fint at man kan få et smykke som passer også selv om min er blitt satt i hos en gullsmed. Review by Rikke Henriksen
:(
Karakter
Bestilte 2 stk i 2 farger og 2 forskjellige farger; en gull med en diameter på 10 mm. og en sølv med en diameter på 8 mm. Produktet er fint og lett å sette i, som det også står i beskrivelsen, men fargen på den sølv synes jeg umiddelbart ikke helt matcher den på bildet.
Begge ringene er for korte på min nese, og det ligner ikke en kontinuerlig ring, hvilket er kjempeplagsomt.
Produktet er som sådan fint nok og virker som god kvalitet, men for kort til min nese, hvilket jeg synes er rart, da jeg har en helt normal nese.
Review by Frederikke
8 mm. er perfekt
Karakter
Har den gull i 8 og den er perfekt til min nese. Lett å sette i, ser dritbra ut og har ingen problemer med nikkel :) Review by Sabine Nielsen
Kjekk!
Karakter
Har bestilt den i sort og fargen er helt som den skal være. Kom dagen etter og var lett å sette i.
Har kanskje en litt stor tut, men 10 mm. passer godt til meg.
Kan varmt anbefales!
Review by Jonas Paulsen
Lett!
Karakter
Er super overrasket over smykket! Det er SÅ lett å sette i nesepiercingen og faller ikke ut! Review by Mie
Supert produkt
Karakter
Supert produkt, lett å sette i og ikke noe tull med en masse løse dele. Ringen slutter i åpningen av min nese, så man kan nesten se hvor den slutter, men man ser det kun hvis man er tett på. Godt produkt av høy kvalitet, kan anbefales. Review by Emma
Super
Karakter
Denne piercingen var enkel å ta inni. Men kan gå fort ut igjen. Er stilren og enkel å rengjøre. Review by Elives
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Liten nesering i valgfri farge
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder