Info: BodyMod er åpne og vi fortsetter å levere dine piercinger på døra!

 • Alt inkludert
  Alle priser inkluderer mva og toll
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 350,- kr. Ellers 35,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  1-5 virkedager til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

Vare 1 til 48 av totalt 172

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Vare 1 til 48 av totalt 172

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Øreflippiercinger – finn et piercingsmykke som passer deg

Øreflippiercinger er uten tvil de mest populære piercingsmykkene som finnes. Spesielt en stor del av den kvinnelige befolkningen har øreflippiercinger – og det har de gjort i mange hundre år. Øreflippiercinger er heldigvis ikke bare for kvinner. Derfor er det også en stor del av mennene som bærer denne flotte piercingen.

Øreflippiercinger blir også veldig populært kalt for "hull i ørene". Og snakker man om piercingsmykkene til øreflippiercinger så blir de vanligvis kalt for øreringer eller øredobber. Hos BodyMod.no har vi øreflippiercinger og øreringer til enhver smak.

Kjempemessig utvalg av øreflippiercinger hos BodyMod.no

Vi har et kjempemessig utvalg av piercingsmykker til ørepiercinger. Om du er mann eller kvinne, ung eller gammel – så betyr det ingenting. Vi har piercingsmykker til begge kjønn og alle aldre. Kvaliteten av våre piercingsmykker er veldig høy og prisen er så lav som mulig. Vi verdsetter kundeservice utrolig høyt, da vi tror på at glade kunder først og fremmst ikke kommer av lave priser, men av en god kundeservice.

Derfor kan du trygt bestille dine neste piercingsmykker hos oss. Vi sender med Posten mandag til fredag, hvilket sikrer deg en hurtig levering. Utover dette tilbyr vi gratis frakt ved kjøp over 299 kr.

Finn en øreflippiercing som passer på din stil og personlighet

Hvis du er veldig bevisst på din stil, så kan du med fordel kikke på vårt store utvalg og bli inspirert. Da vi som sagt har øreflippiercinger til enhver smak, så har vi helt sikkert også noe som passer til din stil og personlighet. Utrolig mange kjøper piercingsmykker som matcher deres personlige stil for å gi et fantastisk og fashionabelt uttrykk.

Er du på jakt etter et piercingsmykke du kan kombinere med din eksisterende stil, så er du uten tvil kommet til det rette stedet. Ta en kikk på vårt store utvalg av øreflippiercinger og finn din neste øreflippiercing i dag.

Gode råd om hygiene

På vår informasjonsblogg kan du finne en infrmativ guide om god hygiene når du har en piercing. Den anbefaler vi deg å lese hvis du gjerne vil vedlikeholde din piercing på best mulig måte. Er du på utkikk etter pleieprodukter til din øreflippiercing, har vi hos BodyMod.no et stort utvalg. Her kan du finne pleieprodukter til alle slags piercinger. Pleieproduktet ved navn isotonisk saltvann er et fantastisk produkt hvis du nettopp har fått laget en piercing og derfor ønsker å rense den på beste vis.

Overveier du å bli piercet andre steder?

Hvis du overveier å få en piercing et annet sted enn i øreflippen, så synes vi at du bør ta turen innom vår informasjonsblogg. Her finner du en masse forskjellige guides og artikler om piercinger. Hvis du f.eks. vurderer å få laget en stretch i ditt øre, så kan du med fordel lese vår informasjonsblogg om stretch. På den måten blir du godt kjent med hvordan du får laget en stretch.

Hvis du generelt interesserer deg for piercinger, så er vår informasjonsblogg også noe for deg. Våre spennende artikler kan uten tvil være en fordel hvis du gjerne vil vite mer om piercingverdenen og hva som foregår i den.