• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

20 artikler

per side

20 artikler

per side

 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Hestesko til nesepiercing

Hos BodyMod.no har vi et stort utvalg av forskjellige piercingsmykker. Vi har bl.a. piercingsmykker til leppene, øyenbrynene, navlen osv. Vi har selvfølgelig også piercingsmykker til din nesepiercing. En av de mest populære smykkene til nesen er hesteskoen.

Piercingsmykket ”hestesko” blir nok kalt en hestesko fordi smykket ligner skoen på en hest. Det er et meget flott smykke som vanligvis er utstyrt med en kule i hver ende. Men det behøver nødvendigvis ikke alltid å være kuler på enden – det finnes mange variasjoner.
Under kan du lese mere om hestesko til nesepiercinger. Du vil blant annet kunne lese mer om vårt utvalg av hestesko til nesepiercinger samt hvordan du bør vedlikeholde din nesepiercing. God fornøyelse med din hestesko til nesepiercingen.

Vi har mange flotte hestesko til nesepiercinger

Mangler du en hestesko til din nesepiercing, så kan du med fordel finne en hos BodyMod.no. Vi har nemlig mange flotte hestesko på lager som bare venter på å komme for å pynte din nese. Vi har hestesko til nesepiercinger i mange forskjellige farger og former, så du kan uten tvil finne noe som faller i smak. Kvaliteten av våre hestesko er selvfølgelig meget høy, da vi ikke selger produkter, som vi ikke kan stå 100% for. Vi står for å ha høy kvalitet kombinert med glade kunder.
Ta’ en kikk på vårt flotte utvalg og finn din neste hestesko som kan pryde din nesepiercing.

Vedlikehold din hestesko

Har du en piercing og vil du gjerne at den også ser fin ut i fremtiden, så er det nødvendig å vedlikeholde den. Man vedlikeholder best sin piercing ved jevnlig å rense den for bakterier og annet. Du bør både rense selve hesteskoen og piercingen.
Ved å rense hesteskoen og piercingen minimerer du risikoen for infeksjon. Noe av det verste man kan oppleve som piercingeier er en infeksjon eller betennelse. I mange tilfeller kan en infeksjon være vanskelig å bli kvitt.
Bruk noen av våre pleieprodukter til å passe og pleie din piercing. Våre pleieprodukter er anerkjente av bransjen og virker meget effektivt når det skal renses piercinger. Vi har pleieprodukter til alle typer og former for piercinger, så du kan uten tvil finne et produkt som kan hjelpe deg med å vedlikeholde din hestesko.

Les de inspirerende piercingartikklene på vårt informasjonsblogg

Hvis du gjerne vil vite mere om piercinger inkludert stretching, materialer, pleieprodukter m.m., så besøk gjerne vår informasjonsblogg. Her finner du nemlig en masse spennende og utdypende artikler som kan være veldig lærerikt for deg som gjerne vil lære mer om piercing.
Hvis du for eksempel gjerne vil lese mer om et bestemt materiale, så kan du finne en masse informasjon på bloggen. Du kan også lese om fordeler og ulemper ved å velge et materiale fremfor et annet. Det er masse av kunnskap å hente på vår blogg.

Hell og lykke med din hestesko til din nesepiercing.