Nesestav med sten

Tilgjengelighet: På lager

NOK 39,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

En nesestav er en forenklet utgave av en neseskrue og er utrolig simpel å sette inn. Forskjellen på en neseskrue og en nesestav, er at nesestaven ikke er forsynt med en buet bakende men bare er en helt rett stav, som navnet også antyder.

I enden av staven sitter en liten knokel/kule som kun er litt større enn selve staven. Den sitter der for at staven ikke skal falle ut av hullet i tide og utide. En neseskrue har hele den buede ended som mothake og må dreies ut.

Modellen her kan velges med flere forskjellige stenfarger i boksen over og vil også passe deg som har fått din nesepiercing skutt i med pistol, da den kun er 0,8 mm. tykk og 7 mm. lang.

Hvis du er foretrekker den enkle isettelsesmetoden så er det en nesestav som denne du bør gå etter.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Nose-34
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Lengde 7 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i fugleperspektivs-linje og fra kule til kule. Dvs. en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersidene av kulene.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (5)
Fantastisk
Karakter
Helt genial Review by Connie
Flott
Karakter
Et superflott smykke, som har den helt rette lengden i staven, til akkurat å gå gjennom. Flott finish, og sitter som den skal. :-)
Eneste klage var at den var utsolgt med klar sten - men dette har ikke noe med smykket å gjøre. Bestilte Aurora Borealis som også er kjempefin.
Review by MsLMS
Supert produkt!
Karakter
Nesestaven har den helt rette lengden, og smykket har en flott finish!
Smykket sitter super godt i nesen, og går ikke mot noe. Alt i alt et supert produkt, til en god pris!
Kan klart anbefales!
Review by Kathrine
Superflott
Karakter
Jeg er positivt overrasket- den går ikke mot nesen og den sitter som den skal. Er mer enn tilfreds Review by Maiken
Genial
Karakter
Jeg liker denne utrolig godt! i og med at staven er rett og ikke buet.
Lett og få inn , sitter utrolig godt i!
Den er perfekt! Skulle gjerne hatt fler slike!
Review by Mariell Lindland
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Nesestav med sten
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder