Neseskrue i kirurgisk stål med forskjellige stenfarger

Tilgjengelighet: På lager

NOK 49,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Neseskruen kalles på engelsk nostril screw og har sitt navn etter formen på staven. Staven skrur i bunnen, slik at den får en bedre passform i nesen.
Med dette designet av nesepiercing sikre du også ditt nesebein mot eventuelle støt.
Piercingsmykket er fremstilt av kirurgisk stål, og egner seg derfor best til en ferdiggrodd piercing.

PS. Dette smykket kan med fordel brukes som tragussmykke som sett under.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Nose-1
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Lengde 6 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i fugleperspektivs-linje og fra kule til kule. Dvs. en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersidene av kulene.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Kulestørrelse 2 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (6)
Neseskrue
Karakter
Super god kvalitet, flott farge og kjempelett å sette i !!!
Lever absolutt opp til forventningene !
Review by Louise
;-)
Karakter
Jeg må innrømme, at jeg hadde store vansker med å få denne i min nese.. Jeg syntes, det var dritvanskelig, men det lykkes altså! Trikset er, at man simpelthen bare blir nødt til å dreie den litt fra innsiden av nesen også, når man setter den i. ;-)
Men altså, den faller ikke ut, som andre smykker noen gange kan, og den er av veldig god kvalitet og nydelig simpel, når man til slutt får den regnet ut!
Helt klart de 39 kr verdt!
Review by Nanna Jensen
Neseskrue
Karakter
Jeg synes det er en fin liten en Review by Connie
Yayyyy
Karakter
Fikk denne satt i da den ble piercet det hele gikk perfekt Review by Sofie
Neseskrue
Karakter
Jeg bestilte den i rosa, hvilket man bestemt skal lete lenge etter, for så rosa som bildet er den langt fra, det er litt irriterende.
Men ellers super lett å bruke, og den har enda ikke falt ut.
Review by Anne
Supert!
Karakter
Elsker den! Den holder seg på plass og er enkel og sette inn. Beste kjøpet:) Review by Thea
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Neseskrue i kirurgisk stål med forskjellige stenfarger
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder