• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

Vare 1 til 48 av totalt 88

per side

Side:
 1. 1
 2. 2

Vare 1 til 48 av totalt 88

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Nesepiercing

Nesepiercinger er en av de mest kjente piercinger i verden og den finnes i alle hjørner av vår planet. Les mere om nesepiercinger her.

Nesepiercing - En piercing med en lang historie

Nesepiercing har vært i blant oss i tusenvis av år og fortsetter med å være populær den dag i dag. Den ble opprinelig “oppfunnet” av stammefolk og ble brukt som et vern mot onde ånder. Allerede den gang var det flere varianter av en nesepiercing, f.eks. septum piercing og den mer vanlige nesefløyspiercing. I dag er den mest populære nesepiercing den i nesefløyen, men fler og fler blir oppmerksomme på den trendy septum piercing.

Nesepiercing smykker

Det avhenger selvfølgelig av hvilken type nesepiercing du har når du skal velge smykker, men det finnes piercingsmykker som f.eks. ringer som kan brukes til alle typer nesepiercing. Det mest vanlige nesepiercing smykket er en neseskrue, som har sitt navn etter gjengen som er i bunnen av smykket. Du kan også få en nesestav som er en rett stav, typisk med en stein i toppen. Man kan også velge å bruke en ring i sin nesepiercing. Ringer kommer i mange forskjellige former f.eks.

 • Kulering
 • Endeløs ring
 • Hestesko

Hvordan lages en nesepiercing

En nesepiercing lages alltid med nål, i hvert fall hvis det er hos en profesjonell piercer. Hvis pierceren vil lage den med ørepistol skal du ta dine klær og gå igjen, da en ørepistol ikke er hygienisk å bruke. En ørepistol kan ikke steriliseres og du risikerer derfor at det blir overført blodrester og lignende fra en annen kunde. Dette kan føre til at du blir smittet med sykdommer og dette bør helst unngås. En annen ulempe er at en ørepistol lager et mye større hull end nødvendig, noe som kan gi deg mere arrvev end nødvendig. Sist men ikke minst, lager en ørepistol aldri standard-mål for piercingsmykker. En ørepistol lager typisk kun hullene 0,8 mm. hvilket kan gjøre det meget vanskelig å finne de rette piercingsmykker.
Hvis en nesepiercing lages korrekt, desinfiseres området og det settes en prikk med en steril engangspenn. Deretter føres nålen gjennom og erstattes umiddelbart etter av et piercingsmykke. Det er både lett, hurtig og effektivt. Etterpå bør området renses med en PH-nøytral såpe og isotonisk saltvann.