• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

Vare 1 til 48 av totalt 177

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Vare 1 til 48 av totalt 177

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Brystpiercing

Det å få en brystpiercing, har vært et velkjent fenomen i mange århundrer. Faktisk så har flere religioner på forskjellig vis brukt piercinger i brystet, til alt fra guds tilbedelse, til å øke fruktbarheten osv. Men i dag er brystpiercinger noe helt annet og en del av moten.

Brystpiercing er en piercing med mange muligheter

Som finnes utrolig mange forskjellige varianter av smykker til din brystpiercing, og du finner det meste her i denne nettbutikken. Det finnes de mer alminnelige typer piercingsmykker som f.eks. kuleringer og rette staver, men du kan også bruke litt mer eksentriske piercingsmykker som f.eks. brystskjold. Vi anbefaler at man kun bruker piercingsmykker som brystskjold og lignende til spesielle anledninger, da de ikke er særlig behagelige å gå med permanent. Det kan sikkert la seg gjøre, men det er mere alminnelig å bruke ring eller stav i din brystpiercing til hverdag.

Brystpiercing og graviditet

Hvis du blir gravid mens du bærer en brystpiercing, skal du ikke fortvile. Som finnes både gode råd og veiledning slik at du kan bevare din piercing i brystet. Under graviditeten beholder du bare din brystpiercing i som du alltid har gjort, men når du først har født, er det noen enkelte forholdsregler du bør overholde. Det er viktig at du fjerner din brystpiercing innen du skal amme. Et spedbarn suger riktig hardt og du kan risikere at kulen løsner fra piercingen. Hvis dette skjer, kan du risikere at kulen setter seg fast i halsen på barnet. Du kan sette smykket i brystet igjen etter amming og i så fall anbefaler vi et smykke laget av PTFE, da det er både mykt og behagelig.

Brystpiercing og smykkestørrelse

En piercing i brystet blir som standard alltid laget med 1,6 mm. trådtykkelse. Det er 1,6 mm. som er standarden, da størrelsen hjelper hvis kroppen skulle avvise smykket. Lengden/diameteren er meget individuell – Samme som det er forskjellig om man bruker en rett stav, buet stav eller en ring. Les gjerne vår seksjon om piercing mål innen du kjøper en bestemt størrelse eller diameter, så er du sikker på å velge riktig.