Rett stav av titanium med innvendig gjenge

Tilgjengelighet: På lager

NOK 99,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her er det perfekte smykket til deg som nekter å gå på kompromiss med hverken kvalitet eller design. Her får du nemlig en rett piercingstav av ekte ren titanium, som er det absolutt beste materiale du kan få til din piercing. Titanium er så rent og slitesterkt at selv leger bruker materialet til implantater som settes inn i kroppen. Det er naturligvis 100% nikkelfritt, og så ruster eller tærer det ikke, heller ikke når det kommer i kontakt med væske.

Designet er helt enkelt og stilrent, på den kule måten. Det er ingen irriterende tingel tangel på smykket, kun to flotte blanke lukkekuler, en i hver ende av staven.

En rett stav kan brukes til flere forskjellige typer piercinger, alt avhengig av størrelsen på staven. Denne pene saken fås i to forskjellige trådtykkelser, samt mange forskjellige lengder. Smykket kan f.eks. med fordel brukes i en tungepiercing, hvor materialet kommer til sin rett i tungens myke sarte vev, hvor det vil pynte uten å sjenere eller irritere. Det innvendige skruegjenget, som denne staven også er utstyrt med, er enda en stor fordel når smykket skal brukes på de litt mer sarte områder på kroppen. Det innvendige gjenget sørger nemlig for at selve skruedelen aldri kommer i kontakt med huden.

En rett stav kan faktisk også være det perfekte valg til en flott brystpiercing, eller kanskje en frekk intimpiercing, hvor det rene materialet og det praktiske skruedesignet igjen er en fordel i det sarte vevet.

Mulighetene er mange, materialet er i topp og designet er både stilrent og praktisk. Så skynd deg å bestill din titaniumsstav allerede i dag - din piercing vil helt sikkert takke deg for det.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Barbell-162
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Titanium
Du kan være helt rolig. Dette smykket er laget av ren titanium og inneholder absolutt ingen nikkel. Titanium er enda så sikkert at det bl.a. brukes på sykehusene, tannlegen og mange andre steder. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden, som er laget av titanium.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Rett stav av titanium med innvendig gjenge
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder