SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Rett stav av titan med innvendig gjenge-22%

kr 100,62 Så lav som kr 129,00 -22%
På lager

Her er det perfekte smykket til deg som nekter å gå på kompromiss med hverken kvalitet eller design. Her får du nemlig en rett piercingstav av ekte ren titan, som er det absolutt beste materiale du kan få til din piercing. Titan er så rent og slitesterkt at selv leger bruker materialet til implantater som settes inn i kroppen. Det er naturligvis 100% nikkelfritt, og så ruster eller tærer det ikke, heller ikke når det kommer i kontakt med væske.

Designet er helt enkelt og stilrent, på den kule måten. Det er ingen irriterende tingel tangel på smykket, kun to flotte blanke lukkekuler, en i hver ende av staven.

En rett stav kan brukes til flere forskjellige typer piercinger, alt avhengig av størrelsen på staven. Denne pene saken fås i to forskjellige trådtykkelser, samt mange forskjellige lengder. Smykket kan f.eks. med fordel brukes i en tungepiercing, hvor materialet kommer til sin rett i tungens myke sarte vev, hvor det vil pynte uten å sjenere eller irritere. Det innvendige skruegjenget, som denne staven også er utstyrt med, er enda en stor fordel når smykket skal brukes på de litt mer sarte områder på kroppen. Det innvendige gjenget sørger nemlig for at selve skruedelen aldri kommer i kontakt med huden.

En rett stav kan faktisk også være det perfekte valg til en flott brystpiercing, eller kanskje en frekk intimpiercing, hvor det rene materialet og det praktiske skruedesignet igjen er en fordel i det sarte vevet.

Mulighetene er mange, materialet er i topp og designet er både stilrent og praktisk. Så skynd deg å bestill din titanstav allerede i dag - din piercing vil helt sikkert takke deg for det.

Detaljer
NameRett stav av titan med innvendig gjenge
SKUBarbell-162
LåstypeInnvendig gjenge
TypeBarbell
PlasseringØreflipp, Helix, Forward helix, Bridge, Tunge, Nippel
MaterialeTitan
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Rett stav av titan med innvendig gjenge
Din vurdering:
Rett stav av titan med innvendig gjenge