Rett stav av 14 karat gull

Tilgjengelighet: På lager

NOK 589,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du mulighet til å få fingrene i et multianvendelig smykke av ekte 14 karat gull. Smykket her består av en rett stav med en kule for hver ende og fås i flere trådtykkelser samt lengder, alt avhengig av hvor den skal brukes. Den minste modellen med en trådtykkelse på 1,2 mm. fås i to lengder mens den tykkere modellen på 1,6 mm. fås i fire lengder.

De to flotte kuglene i endene, følger likedan det flotte stilrene designet med den skinnende glatte overflaten som man nesten kan speile seg i. Det er ganske enkelt gull når det er mest grasiøst, og med sin enkle samt stilfulle look passer dette smykket til stort sett enhver anledning.

Denne klassiske staven med det tidløse designet kan for eksempel brukes til en øyenbrynspiercing samt til både bryst og intimpiercinger. Det er i sannhet litt av et multismykke i et deiligt enkelt design som kan brukes av alle.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Barbell-128
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Rett stav av 14 karat gull
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder