Piercingstav med spikes

Tilgjengelighet: På lager

NOK 39,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Piff din piercing opp med en helt ny rå stil, med denne stilrene piercingstaven av kirurgisk stål som har flotte spikes som lukkekuler. Ofte bruker vi bare en stav med vanlige runde lukkekuler når vi vil ha en piercing i et simpelt design. Men her får du muligheten til å holde deg til det enkle, samtidig som du også skiller deg ut, på den absolutt beste måten.

Smykket er laget av kirurgisk stål, som er et solid og stålblankt materiale som kan holde til litt av hvert. Det egner seg supergodt til f.eks. intimpiercinger, siden det hverken ruster eller misfarges, heller ikke når det kommer i kontakt med væske, eller et fuktig miljø.

Du kan bruke denne lekre piercingstaven med spikes mange forskjellige steder. Den kunne f.eks. se litt frekk ut i brystpiercinger, og flere former for intimpiercinger. Modellen fås i mange forskjellige trådtykkelser og lengder, samt med mulighet for selv å velge størrelsen på de kjekke piggene.

Gjør et inntrykk og bruk denne superkule piercingstaven med spikes som et personlig statement i din råe stil.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Barbell-3
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Piercingstav med spikes
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder