O-ringer i forskjellige størrelser og farger

Tilgjengelighet: På lager

NOK 9,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du trøtt av at o-ringene konstant mistes og du mangler noe til din stretch?

Her har du muligheten til å tilkjøpe løse o-ringer som kan brukes på en hver plugg, tunnel eller taper som er beregnet til o-ringer. Størrelsene varrierer fra 1,2 mm. til 25 mm.

Mange har en fordel av å velge en o-ring som passer til en model som er 1-2 mm. mindre enn de er laget til, da de vil sitte bedre fast. Merk deg at det også blir vanskeligere å sette dem på - Til tross for at de er elastiske.

Husk å holde dine o-ringer ute av solen, da sollys ødelegger alt gummi når uv-strålene får lov til å stråle løs over lengre tid.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Part-19
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Silikon
Det er absolutt ikke nikkel i silikon. Så du kan ta det helt rolig - Det er bare et trykt og flott mykt materiale.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (1)
O-Ringer
Karakter
Meget fornøyd da sitter de på plass i øret!
Review by LillyMy
Skriv din egen omtale
You're reviewing: O-ringer i forskjellige størrelser og farger
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder