Salg

Komplett stretching-kit med alt i tilbehør

Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: NOK 2 059,00

Nå kun: NOK 969,00

Produktbeskrivelse
Detaljer

Leter du etter den perfekte startpakken til stretching? Da har du her funnet den helt perfekte pakke som dekker alle dine behov i hele stretchingprosessen.

Pakken består av 50 deler i alt og er sammensatt så du kan stretche med en taper og deretter straks sette de medfølgende pluggene i øret. På den måten behøver du ikke å gå rundt med en taper hengende i ditt øre. Dertil medfølger også alt hva du skal bruke av pleieprodukter, både før, under og etter selve stretchingen av din øreflipp.
Stretchingkittet her er også ideélt til enhver nybegynner, enten til deg selv, eller som den perfekte gave til en som gjerne vil igang med å stretche.

Dette stretchingkittet består først og fremmest av ni tapers som kan føre deg fra et vanlig hull i øret og helt opp til et 10 mm. hull. Det medfølger to plugger i alle ni størrelsene, så det er til begge ørene på én gang. Disse pluggen er spesielt utformet til å komme direkte i øret, umiddelbart etter taperen er kjørt igjennom.

Når pluggen sitter i øret, setter du den medfølgende o-ringen fast på baksiden, som får pluggen til å bli sittende hvor den skal. Både tapers og de medfølgende pluggene er alle laget av kirurgisk stål, så du kan være helt trygg med materialene.

Til behandling før du begynner å stretche, medfølger det 10 spritservietter. Før hver stretch, vasker du både hendene og øret grundig med vanlig såbe. Deretter avsprittes først fingrene, så øret og til sist din taper og dine plugger. Vent til alt er lufttørket og kom så det medfølgende sterile glidemiddelet på øreflippen, taperen og pluggen. La taperen glir igjennom øreflippen og isett umiddelbart rett etter den ene av de to pluggene som passer til taperen.
Prosessen gjentas for den andre øreflippen hvis det skal stretches i begge ørene.

Vask til sist alt glidemiddelet av med rent kaldt vann og la det lufttørre. Påsett deretter o-ringen som holder pluggen fast. Mens du så går og venter på at det blir tid til neste stretch, kan du behandle dine øreflipper med det medfølgende Holey Butt'r og Emuolje. Det bløtgjører dine øreflipper og er med til å drepe eventuelle bakterier.

Til å motvirke de luktgenene som godt kan oppstå ved et stretch, medfølger også en bøtte av det supereffektive Smelly Gelly.

Det komplette stretchkitt består også av:

1 x Taper av kirurgisk stål, i hver av de følgende størrelser:

 • 1,6 mm.
 • 2,0 mm.
 • 2,5 mm.
 • 3,0 mm.
 • 4,0 mm.
 • 5,0 mm.
 • 6,0 mm.
 • 8,0 mm.
 • 10,0 mm.

2 x Begynnerplugg av kirurgisk stål med o-ring, i hver av følgende størrelser:

 • 1,6 mm.
 • 2,0 mm.
 • 2,5 mm.
 • 3,0 mm.
 • 4,0 mm.
 • 5,0 mm.
 • 6,0 mm.
 • 8,0 mm.
 • 10,0 mm.

Og sist men ikke minst, medfølger også:

I alt får du 50 separate deler. Alle pakket i hver deres lukkede emballasje, som sikrer rene forhold inntil de tas i bruk.
Du får altså her, et komplet sett til å stretche dine øreflipper fra et vanlige hull i øret og helt opp til 10 mm.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Stretching-Kit-Steel
Antall enheter 50 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Diameter på stretch Set with different sizes
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (3)
Fornøyd
Karakter
Veldig fornøyd! Ønsker bare en liten guide som kunne medfulgt. Review by Martine
Gir deg det du trenger!!!!
Karakter
Veldig bra sett som inneholder akkurat det men trenger for å starte å stretche ører. Jeg har lenge ønsket å utvide hullene i ørene mine men har ofte vært usikker på resultatet og med tanker på innfeksjon og lignende. Men denne pakken gir deg det du trenger for å unngå innfeksjon og få et bra resultat. Review by Andrea
Fantastisk sett!
Karakter
Det er et kjempebra sett til deg som gjerne vil begynne å stretche. Det inneholder alt man har bruk for, så man behøver ikke bekymre seg om, hvilke ting man mangler, eller skal kjøpe ved siden av. Men jeg kunne godt ha ønsket, at det var en veiledning med i settet, sånn så man ikke behøvde å gå på nettet for å finne opplysninger, men ellers alt i alt er jeg kjempefornøyd! :-) Review by Anna
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Komplett stretching-kit med alt i tilbehør
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder