100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Jojobaolje

kr 119,00
På lager

Jojobaolje er kjent verden over og går under navnet "Det flytende gullet", det er på grunn av den lyse fargen og de gode egenskapene. Jojobaoljen utvinnes fra jojobanøtten som har sin opprinnelse i Amerika. Jojobaplanten kan gro i de mest ekstreme miljøene og har derfor ingen problemer med å stå i en ørken i 40° celcius.

Man ser ofte at jojobaoljen blir brukt i forbindelse med hårprodukter, men oljen er også fantastisk til å bløtgjøre og opprettholde hudens fuktbalanse, så man unngår uttørrkede områder og sprekket hud. Jojobaoljens kjemiske sammensettning ligger tett opp mot den menneskets normale hudoppbygning - Jojobaolje er bl.a. rik på Vitamin E, som hjelper til med å regenerere ødelagte hudceller og minske arrvev. Jojobaoljen er derfor en obligatorisk olje a ha stående i sitt skap på badeværelset hvis man er en aktiv stretcher og ønsker å oprettholde en naturlig sunn og elastisk hud.

Denne 100% rene jojobaoljen kommer i en liten 5 ml. flaske med en lett doseringsanordning hvor du bare drypper en dråpe ut på fingeren og masserer det på området du gjerne vil behandle. Huden tar lett opp oljen da den som skrevet ovenfor inneholder elementer som huden normalt er vant til.

Bruk oljen med jevne mellomromm - Ca. et par ganger om dagen i en periode på 14 dagers periode for å holde huden sund. Bruker du organiske smykker, som f.eks. tre, horn og bein, kan du også smøre et tynt lag jojobaolje på disse for å oppnå en lengre levetid og opprettholde god hygiene. Rens de med en dråpe Jojoba olje i jevne mellomrom og de vil bli gode som nye. 

Er du skeptisk til produktets opphav, trenger du ikke å bekymre deg. Produktet er 100% vegansk med ekstrakter fra jojoba planten. Er du samtidig veganer, kan du bruke denne oljen, dersom den utelukkende er utvunet fra jojobaplanten. Denne oljen passer godt sammen med vår Holey Butt'r, som også inneholder jojobaolje.

Detaljer
NameJojobaolje
SKUCare-Jojoba
TypeEtterbehandlingsprodukt
Innhold5 ml.
FargeOransje
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Jojobaolje
Din vurdering:
Jojobaolje