Tunnel med stenkant og gjenget skrue

Tilgjengelighet: På lager

NOK 89,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Utrolig flott smykke med en stenkant, som er overtrukket med en usynlig hinne som sikrer at de små stenene som er på kanten ikke faller ut ved daglig bruk. Du har kanskje før mistet en tunnel med sten på gulvet, hvoretter en eller flere stener falt ut av fronten. Det skjer ikke med denne modellen, siden stenene er innkapslet bak den klare hinnen. Det samme gjelder hvis man har smykker på i badekaret, hvor stenene er satt fast med lim. Det varme vannet kan godt oppløse limet og stenene kan falle ut. Det er heller ikke tilfellet her, hvor stenene er innkapslet bak hinnen.

Hele smykket er laget av kirurgisk stål, hvor bakdelen av smykket kan skrues av for å lettere kunne få smykket inn og ut av øret. Når smykket sitter i øret, skrues bakdelen lett på igjen.

Tunnelen finnes i flere forskjellige farger og i flere forskjellige størrelser, hvor antallet stener i fronten vil stige proporsjonelt med diameteren du velger i boksen over. Alt i alt et kanon smykke, pris og kvalitet tatt i betragtning.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Tunnel-69
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Ionimplantering
Det er faktisk ikke snakk om et belegg, men om en omlegering av overflaten, hvor man ved høy hastighet tvinger fremmede ioner inn i det eksisterende materialet. Da det ikke er snakk om et belegg i tradisjonell forstand, vil det heller ikke flasse av. Dog vil det med tiden slites av eller bli misfarget. Denne prosessen forkortes markant hvis materialet utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l. Så med andre ord får du et smykke som beholder sin farge i lang tid hvis du bare passer på og pleier ditt smykke.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (4)
Perfekt
Karakter
Virkelig flott smykke som holder godt og er lett å sette i. Review by Jewls
Wow
Karakter
De er enda flottere i virkeligheten enn på bildet.

Eneste minus er at så mange tunnels man kan kjøpe, er med utvendig gjenge.. Ørene skal altså være helt grodd og flexible før man kan få dem i. Bare fordi spiralen i samme str går lettt i, så gjør tunnel med utvendig gjenge ikke nødvendigvis det før en til to uker senere..
Review by Utålmodig
Nesten perfekt
Karakter
De er helt fantastisk flotte i virkeligheten. Eneste klage jeg har er det utvendige gjenget.. Det er litt plagsomt når de skal ut, men det gjelder jo for mange av dem. Er dumt at min neste str opp er utsolgt, ville gerne hatt dem i flere str. Review by Rfx
Kjempe fine
Karakter
Veldig fine tunneler. Synd de ikke hadde i sølv farget inne når jeg bestilte. Men de her er lekre de og. Review by Ninus
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Tunnel med stenkant og gjenget skrue
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder