SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Tetreolje mot betente piercinger

På lager

Hvis du opplever reaksjoner fra en ny eller eksisterende piercing, eller hvis det begynner å svulme omkring piercing din, så bør du vurdere å bruke tetreolje for å bekjempe symptomene. Tetreolje dehydrerer bulene og minsker hevelse og arrdannelse betydelig. Tetreolje anbefales derfor også til blow-out ved for hurtig stretching av ørerflippene.
Flasken inneholder 5 ml. olje og er veldig drøy i bruk. Du skal kun dryppe et par  dråper på det betente området og så masere den litt inn i huden, hvor den hurtig blir absorbert. Du kan enten ta et par dråper på fingeren å gni den forsiktig på huden, eller bruke en liten vattpinne til å smøre det på med. Oljen har en sterk duft og har en kraftfull virkning mot betennelse.

Tetreolje er kjent for sin desinfiserende virkning og inneholder flere eterisk oljer, som angriper og tilintetgjør betennelsestilstanden. Oljen er dessuten ekstra fordelaktig å bruke til betente piercinger. Med denne oljen svir ikke piercingen din og den skaper ikke harme, selv om den smøres på områder med sår og sprukken hud.
Utover å virke desinfiserende, virker tetreoljen også inflamasjonshemmende og kan dermed også brukes på forebyggende basis. Sist men ikke minst virker oljen også mildt lokalbedøvende og det kan være veldig godt på en øm og betent piercing. Av samme årsak kan oljen også brukes mot insektsbitt.

Tetreolje burde stå på badeværelseshyllen hos enhver som har en piercing, så hvis du ikke allerede har denne vidunderoljen i ditt hjem skynd deg å kjøpe den med det samme.

Bemerk at oljen her er 100% ren tetreolje. Andre oljer man kan kjøpe inneholder ofte kun 10% ren tetreolje. Vi anbefaler derfor at man prøver væsken på "rask" hud, da oljen kan irritere følsom hud. Er det tilfellet kan du gjerne lage din egen mildere blanding, ved å anvende 1 del tetreolje til 10 deler vann.

Detaljer
NameTetreolje mot betente piercinger
SKUCare-Tea-Tree
TypeEtterbehandlingsprodukt
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Tetreolje mot betente piercinger
Din vurdering:
Tetreolje mot betente piercinger