Skjuler til tungepiercing

Tilgjengelighet: På lager

NOK 39,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Har du bruk for en solid skjuler til din tungepiercing, men som man stadig ikke kan se når du snakker? Da er denne modellen helt sikkert noe for deg.

Begge endene på denne skjuleren kan skrues av og på, noe som gjør at den sitter langt bedre fast enn den mest tradisjonelle tungepiercing-skjuleren.

Har man en veldig lys tunge anbefaler vi den klare modellen som mest av alt vil ligne litt spytt på tungen, men har man en veldig rød tunge anbefaler vi den rosa, som stort sett ikke vil være å merke overhodet.

Begge modellene kan pga. den bløte staven i midten, naturligvis avkortes så de flate kulene sitter helt tett på tungen. Begge kulene er naturligvis også laget av bløt plast så de ikke skader tennene.

Kulene i toppen er kun 3 mm. høye, selv om diameteren er 6 mm. Det kan la seg gjøre da de er flate i bunnen.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Tongue-1
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Lengde 16 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i fugleperspektivs-linje og fra kule til kule. Dvs. en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersidene av kulene.
Materiale Akryl
Smykket her er laget i akryl, som er et sikkert plastikkmateriale, som absolutt ikke har nikkel i seg. Ut over nikkel inneholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slett ikke å være nervøs.
Kulestørrelse 6 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Bunnkule 6 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (5)
Skjuler min tungepiercing ganske fint
Karakter
Har den i rosa og den virker helt etter planen. Når jeg er på jobb skal kundene virkelig glo meg rett inn i munnen for å se at jeg har en tungepiercing og sjefen er også tilfreds. Så fem stjerner til den. Review by Jannike
Flott å kunne skjule sin tungepiercing :)
Karakter
Virker helt som den skal og let å tilpasse i lengden. Jeg bruker den klare, da den er best til min lyse tunge. Så +++++ til bodymod... Review by Sabrina
Super
Karakter
jeg har akkurat kjøpt en og mine foreldre kan ikke se at jeg har tungepiercing :p Review by Patrick
Mega bra til tjenerjobb
Karakter
Det er virkelig deilig at min sjef ikke lengre irriterer seg over at jeg har tungepiercing. Super god, 5 stjerner. Review by Simona
Staven er littkort
Karakter
selve staven er ganske kort og kan i mitt tilfelle dessverre ikke brukes siden den er for kort:(
men selve materialet er godt å ha i tungen kan faktisk slett ikke merkes når den sitter i:)
Review by Charlotte
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Skjuler til tungepiercing
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder