Tungepiercing med myk ticker

Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: NOK 49,00

Nå kun: NOK 14,70

Er du allergiker bør du bruke titanium

Produktbeskrivelse
Detaljer

Mangler du en tungepiercing som ikke bare er flott, men kan være med til å gi litt ekstra i soveværelset? Så prøv en tungepiercing med en bløt ticker. De små ultrabløte tråder kan gi en helt spediel følelse når tungen blir brukt de mer intime steder. Det er ikke kun de små trådene som er superbløte, men også selve toppkulen, så hele opplevelsen blir ekstra fornøyelig.

Du kan naturligvis også bruke smykket til hverdag og pga. de sikre akrylkulene, mindsker du også kraftig risikoen for ødelagte tenner. Staven er ekte kirurgisk stål hele veien igjennom, så du er også sikker på at smykket ikke frigir nikkel eller andre skadelige stoffer.

Så velg hvilken av de mange fargene og hvilken størrelse du ønsker i boksen over og prøv vår hurtige ekspresslevering.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Tongue-25
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målt på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilket gjenge som skal være i kulene man skruer på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjenge i kulene man skruer på.
Lengde 16 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i luftlinje og fra kule til kule. Dvs. at en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersiderne av kulene.
Materiale Kirurgisk stål
Dette smykket er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Tåler du f.eks. smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi vil vi da anbefale deg å kun bruke titanium. Legg merke til at det muligens kun er delen som går gjennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Sekundær materiale Akryl
Smykket her er laget i akryl, som er et sikkert plastikkmateriale, som absolutt ikke har nikkel i seg. Ut over nikkel inneholder det heller ingen andre farlige stoffer -Så du behøver slett ikke være nervøs
Kulestørrelse 8 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velge korrekt trådtykkelse til.
Bunnkule 6 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velge korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (2)
Det perfekte smykke
Karakter
Det er ikke særlig lenge siden jeg kjøpte dette smykket, og jeg må si at jeg er mer enn bare fornøyd med det!

Grunnen til at jeg har valgt et smykke i plast er at det ikke skader emaljen, også er min tannlege også litt gladere for at jeg har valgt å få en tungepiercing ;)

+ så må jeg også si at min kjæreste også er ytters fornøyd med akkurat dette smykket, så husk det! ;D
Review by Margrethe Falkenberg
++++
Karakter
Dritkult smykke :)
Men man skal passe på med det, da det lett kan gå i stykker. Men man får en fornøyd kjæreste ;)
Review by Trine
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Tungepiercing med myk ticker
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder