100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Gjennomsiktig labret retainer med kule

kr 29,00
På lager

Har du noen gang vært i den situation hvor du har vært tvunget til å ta ut din labret, fordi du ikke ville at den skulle være alt for synlig på det givne tidspunkt? Nå kan du helt slippe å skulle plages med det igjen. Du har nemlig klikket deg inn på en gjennomsiktig labret retainer. Med denne labret retaineren har du nemlig muligheten til å kunne skjule din piercing hvis det blir nødvendig, samtidig som du unngår at ditt piercinghull gror sammen igjen.

Smykket er laget av akryl, hvilket er et godt materiale siden det for det første er utrolig lett. Det er derfor nesten ikke til å kjenne at du har smykket i, siden smykket ikke tynger så mye som andre materialer. For det andre så skåner det også tennder og tannkjøtt ved slag, hvis du f.eks. har en lower labret piercing. Dette skyldes at akryl er et plastmateriale og er derfor tøyelig, dvs. at materialet kan bukkes og bøyes til en viss grad. Derfor kan smykket som sagt gi etter ved slag og dermed skåne din munn, eller andre steder alt etter hvor du bruker din labret.

Detaljer
NameGjennomsiktig labret retainer med kule
SKULabret-59
LåstypeUtvendig gjenge
TypeLabret
PlasseringØreflipp, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Lower labret, Madonna, Medusa, Angelbite, Spiderbite, Snakebite
MaterialePTFE / Bioplast
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Gjennomsiktig labret retainer med kule
Din vurdering:
Gjennomsiktig labret retainer med kule