Gjennomsiktig labret retainer med kule

Tilgjengelighet: På lager

NOK 29,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Har du noen gang vært i den situation hvor du har vært tvunget til å ta ut din labret, fordi du ikke ville at den skulle være alt for synlig på det givne tidspunkt? Nå kan du helt slippe å skulle plages med det igjen. Du har nemlig klikket deg inn på en gjennomsiktig labret retainer. Med denne labret retaineren har du nemlig muligheten til å kunne skjule din piercing hvis det blir nødvendig, samtidig som du unngår at ditt piercinghull gror sammen igjen.

Smykket er laget av akryl, hvilket er et godt materiale siden det for det første er utrolig lett. Det er derfor nesten ikke til å kjenne at du har smykket i, siden smykket ikke tynger så mye som andre materialer. For det andre så skåner det også tennder og tannkjøtt ved slag, hvis du f.eks. har en lower labret piercing. Dette skyldes at akryl er et plastmateriale og er derfor tøyelig, dvs. at materialet kan bukkes og bøyes til en viss grad. Derfor kan smykket som sagt gi etter ved slag og dermed skåne din munn, eller andre steder alt etter hvor du bruker din labret.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Labret-59
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale PTFE / Bioplast
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Gjennomsiktig labret retainer med kule
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder