Salg

Tungepiercing av kirurgisk stål med mange forskjellig sten farger

Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: NOK 39,00

Nå kun: NOK 25,35

Er du allergiker bør du bruke titanium

* Påkrevde felt

Produktbeskrivelse
Detaljer

Få deg en enkel og superflott tungepiercing med en flott fasettskårt sten som pynter toppkulen av dette lekre tungesmykket. Denne tungepiercingen fås i et utall av forskjellige varianter så du har her sjansen til å få fingrene, eller tungen, i et smykke som på alle måter passer til nøyaktig din tunge, din smak og din pengbok.

Noe tunger er tykke mens andre er tynnere og dette smykket er derfor også laget i mange forskjellige lengder, så du kan få deg et smykke som passer helt perfekt til din tunges individuelle mål. Standardlengden for en tungepiercing er 16 mm. men du kan få dette smykket helt ned til en 10 mm. lang stav samt opp til en lengde på 19 mm. Stort sett alle tunger faller innenfor dette spenn så alle kan få denne flotte tungepiercingen i en lengde som passer til dem.

Ut over lengden skal du naturligvis også velge stenfarge og her er valgmulighetene faktisk enda større. Vi fører nemlig denne tungepiercingen med sten i en bred vifte av forskjellige flotte, frekke, friske og feminine farger. Det er rent ut sakt så mange farger at den største utfordringen nok blir å velge en, frem for alle de andre.

Sist men ikke minst, lagerføres denne tungepiercingen også i to forskjellige materialer, nemlig kirurgisk stål samt titanium. Hvis du har problemer med allergi vil titanium være et opplagt valg, for selv om det er litt dyrere, er det også det reneste materialet som fås til smykker og er f.eks. 100% fri for nikkel. Vi kan i hvert fall på alle måter varmt anbefale titanium til piercingsmykker.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Tongue-2
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målt på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilket gjenge som skal være i kulene man skruer på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjenge i kulene man skruer på.
Lengde 16 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i luftlinje og fra kule til kule. Dvs. at en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersiderne av kulene.
Materiale Kirurgisk stål
Dette smykket er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Tåler du f.eks. smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi vil vi da anbefale deg å kun bruke titanium. Legg merke til at det muligens kun er delen som går gjennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Kulestørrelse 6 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velge korrekt trådtykkelse til.
Bunnkule 5 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velge korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (3)
Super!
Karakter
Super god service! + super god kvalitet!
Er helt tilfreds, mottok pakken dagen etter :-))))
Review by Pernille
Tungepiercing
Karakter
god service + super god kvalitet! Review by Johnny
Flott
Karakter
Superbra Review by Dorthe
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Tungepiercing av kirurgisk stål med mange forskjellig sten farger
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images