SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Neseretainer

kr 29,00
På lager

En neseretainer eller en neseskjuler, som den også blir kalt, er ikke et smykke som skal brukes permanent. Det blir ofte brukt hvis man har mistet sitt hverdagssmykke og man ikke har annet å bruke. Eller hvis man av en eller annen årsak vil nedtone oppmerksomheten rundt sin nesepiercing. F.eks. hvis man jobber i en butikk med kundekontakt eller hvis man skal til mormors 80 års fødselsdag.

Neseretaineren er laget av klar plast og består i sin enkelthet av en 0,8 mm. tynn stav på 7 mm. I bakenden av denne staven sitter en liten kule som er en mikrodel større enn tykkelsen på staven. Kulen virker som en "mothake", så retaineren ikke faller ut av nesen under vanlig bruk. I motsatte ende, altså på fronten av smykket, sitter en liten plate med en diamater på 2 mm. Den er ikke særlig stor og vil legge seg flatt på yttersiden av din nese når retaineren først er på plass.

Så hvis du har bruk for å "skjule" din nesepiercing eller bare ønsker et litt mindre synlig smykke, så bør du prøve denne retaineren.

Detaljer
NameNeseretainer
SKUNose-153
Product card text swatch1 color
Trådtykkelse0.8 mm.
TypeRetainer
PlasseringNesebor
Lengde7 mm.
MaterialePTFE / Bioplast
Kulestørrelse2 mm.
FargeKlar
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Neseretainer
Din vurdering:
Neseretainer