Selvlysende tungepiercinger i seks forskjellige farger

Tilgjengelighet: På lager

NOK 39,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her får du en lekker tungepiercing som lyser i mørket. Du velger selv mellom en av de seks flotte fargene i boksen til høyre for bildet.

Selve tungepiercingen er laget av bløtt og fleksibelt akryl, som både er sikkert for tenner og tannkjøtt. Akryl har i tillegg den gode egenskapen at det ikke inneholder noen skadelige stoffer som nikkel etc.

Lengden på staven kan du selv bestemme, du kan nemlig bare klippe den kortere hvis den er for lang. Skrur man en stålkule ned over staven, skjærer den selv en ny gjenge så du igjen kan skru akrylkulen på. Men som standard kommer den i en 16 mm. lengde, hvilket er det mest vanlige å bruke.

Så liker du glow in the dark piercingsmykker, så bestill allerede i dag.

Du kan også bestille alle seks fargene via linken her og spar nesten 50%: Lyser i mørket - 6 tungepiercinger kun 99,- kr.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Tongue-36
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Lengde 16 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i fugleperspektivs-linje og fra kule til kule. Dvs. en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersidene av kulene.
Materiale Akryl
Smykket her er laget i akryl, som er et sikkert plastikkmateriale, som absolutt ikke har nikkel i seg. Ut over nikkel inneholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slett ikke å være nervøs.
Kulestørrelse 6 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Bunnkule 6 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (3)
Fint til prisen!
Karakter
Jeg kjøpte en av disse piercingene i rosa, og det feiler ikke produktet noe.
Det eneste problemet for meg var at jeg synes kulene er litt for store til meg :) Det er nok smak og behag.

Rask levering og fin innpakning!
Review by Simone
:)
Karakter
Helt greie fine kuler. Litt artig at de lyser i mørket! ;p Review by Mia
Glødene morro
Karakter
Myk og go piercing som sparer på tennene for mye slitasje, men påregn å stikke ut med tunga i lyset en stund for at kulene skal gløde. Morro på fest, eller lek med kjærester. Review by IJ
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Selvlysende tungepiercinger i seks forskjellige farger
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder