Plugg av horn og bein med håndskåret firebladet blomst

Tilgjengelighet: På lager

NOK 109,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Er det på tide å få en flott firbladet blomst i dine øreflipper? Da er det nå du må slå til hvis dine stretchede øreflipper er mellom 8 og 25 mm.

Disse plugs er klassike double flared og derfor mer kompliseret å få i øret enn alminnelige single flared stretchingsmykker. Da de både er double flared og laget av de organiske materialene horn og bein, bør du først ta disse plugs i bruk når din stretch er ferdiggrodd og er bløtt og fleksibelt.

De organiske materialene hjelper ditt øre med å holde seg sundt da de lar huden puste på naturlig vis. Så slå til nå og gled deg til posten kommer forbi din dør med din pakke som er sendt ekspress.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Plug-2
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Horn
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (1)
Som forventet.
Karakter
Pluggsene var som forventet og håpet på. De ser ut som på bildet, mer er det ikke å si. Så hvis du har forelsket deg i de på bildet, og har planer om å kjøpe dem - så gjør det. Du vil forelske deg i de du får tilsendt også. De kommer i tide, raskt og flittig. Jeg anbefaler denne siden utrolig sterkt, i forhold til andre piercing-nettsider. Utrolig fornøyd, det er jeg! Review by Bibi
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Plugg av horn og bein med håndskåret firebladet blomst
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder