Piercingkule med forskjellige farget sten

Tilgjengelighet: På lager

NOK 9,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Mangler du en piercingkule til din piercing? Kanskje har et av dine piercingsmykker mistet en kule, eller kanksje vil du bare gjerne bestille en ekstra med som løs reservedel med det samme. Det kan også være at du bare er blitt lei av fargen på et av dine gamle smykker og gjerne vil skifte den ut med en ny.

Så har du her muligheten til å kjøpe en kule, enten som ekstra eller erstatningskule, til ditt smykke. Kulene kan bl.a. brukes som toppkule i navlepiercinger og tungepiercinger eller i et hvilken som helst piercingsmykke som har en løs kule med gjenge.

Velg i boksen over hvilken størrelse og farge du ønsker. Husk også å velge trådtykkelse så den passer til ditt piercingsmykke.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Ball-2
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Materiale Kirurgisk stål
Dette smykket er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Tåler du f.eks. smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi vil vi da anbefale deg å kun bruke titanium. Legg merke til at det muligens kun er delen som går gjennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (12)
Fin, men steinen holder ikke seg fast
Karakter
Den ser fin ut og har mange fine farger.

Eneste problemet er at steinen holder ikke seg fast inni smykken. Den faller ikke ut, men beveger seg -- litt irriterende å høre når du bruker det som øre-smykke.

Ellers var det bra og jeg ville kjøpe det igjen.
Review by Juleah
Kult med noen løse kuler
Karakter
Det er simpelthen så bra at man ikke trenger å kjøpe et helt nytt smykke, når man har mistet sin piercingkule. Jeg har en piercing med en turkisfarget toppkule, som forsvant og derfor ble jeg megaglad da jeg kunne kjøpe en ny løs kule i samme farge :) Review by Agnethe
:-)
Karakter
Rask levering, og rett størrelse og farge. Er meget tilfreds! Review by Sonja
Godt kjøp
Karakter
Fargene jeg har kjøpt er akkurat dem jeg ønsket meg. Og de passer perfekt Review by Charlotte
Super kule
Karakter
De her løse piercingkuglene er jo kule, fordi man kan kjøpe dem løst, har snart selv et helt lager, fordi de er så billige, igjen en bonus. Det som gjør at jeg kun gir fire stjerner er at jeg savner de andre fargene på bildet, synes det kunne være kult med noen sorte, men det er jo bagateller, da smykket i seg selv er feilfritt. Har heller ikke hatt problemer med noen av dem, stenen faller ikke ut, slik jeg har opplevet med dyrere smykker. Review by Simone Jensen
Virkelig BLING
Karakter
Super fin kule! Massevis av BLING effekt og holder seg pen! Og så er det jo super billig... :-P Review by Sarah P
:)
Karakter
Trodde den skulle være litt større, men den er veldig fin :) Review by Trine
Skjøn service og skjønne produkter :-)
Karakter
Fikk bestilt feil størrelse i første omgang (mine mål var feil). Fikk en mail, angående mine returvarer, at den nye størrelsen var til større gjenge. Super skjønt med oppfølgende spørsmål og god service og ikke minst produkterne. Det hele er i topp :-) ikke siste gang jeg bestiller herfta :-) Review by Anita
Super flott
Karakter
Er glad for denne kulen som er superflott og passer fint til min 1,6 mm labret i min brusk piercing i øret :) dog falt den av etter en halv dag men hadde visst ikke fått den strammet
den er nemlig ikke helt liten når man skal sette den på ved siden av tre andre mindre kuler
Review by Pips
Super fin
Karakter
Veldig fin. Rask levering. Review by ea
Super fine
Karakter
Veldig rask levering og super fint produkt :)
Kan kun anbefales.
Review by Sascha K
Fint alternativ til samlet smykke
Karakter
Jeg manglet et smykke som hadde "bling" men som samtidig hadde en stanglengde på 8 mm... Jeg fikk super god hjelp av Janus, som guidet meg til å få fine smykker...

På denne måten, kan jeg også få "bling" i begge ender av stangen hvis jeg ønsker det... jo mer bling jo bedre ;0)

Og tusen takk for super god og rask hjelp over mail, og rask levering:0)
Review by Ida
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Piercingkule med forskjellige farget sten
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder