100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Plug av horn med perlemor

kr 89,00
På lager

Som du kan høre på navnet, så er dette smykket laget av horn. Mer spesifikt er det laget av horn fra en vannbøffel, hvilket også hvorfra pluggen får sin flotte sorte farge. Siden smykket er laget av et organisk materiale, som horn jo er, betyr det også at det er velegnet til et ferdiggrodd stretch. Med organiske materialer har øret mye lettere for å puste og derfor vil man ofte oppleve at man er fri for luktgener - som man f.eks. vil kunne plages med med andre materialer som kirurgisk stål.

Vi gjør dog oppmerksom på at siden det er et organisk materiale, så er det også følsomt overfor fukt. Dette kan føre til at smykket kan går i stykker, hvis man ikke passer godt på det. Med organiske materialer kan det også være små variasjoner i smykket, som f.eks. farge eller utseende. Men i vår mening gir dette kun smykkene sjarm, og det sikrer at hvert eget smykke er unikt.

På fronten av smykket sitter det en liten regnbuefarget rund plate. Denne platen er også laget av et organisk materiale, nemlig perlemor. Perlemor designet tilfører noe ekstraordinært til dette ellers meget simple smykket, og den sorte fargen fremhever virkelig perlemoren. Så hvis du leter etter en helt gjennom organisk plug, så har du kommet til rett sted.

Detaljer
NamePlug av horn med perlemor
SKUPlug-168
TypePlugg
MaterialeHorn
Dybde11 mm.
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialePerlemor
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Plug av horn med perlemor
Din vurdering:
Plug av horn med perlemor