Plug av horn med perlemor

Tilgjengelighet: På lager

NOK 69,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Som du kan høre på navnet, så er dette smykket laget av horn. Mer spesifikt er det laget av horn fra en vannbøffel, hvilket også hvorfra pluggen får sin flotte sorte farge. Siden smykket er laget av et organisk materiale, som horn jo er, betyr det også at det er velegnet til et ferdiggrodd stretch. Med organiske materialer har øret mye lettere for å puste og derfor vil man ofte oppleve at man er fri for luktgener - som man f.eks. vil kunne plages med med andre materialer som kirurgisk stål.

Vi gjør dog oppmerksom på at siden det er et organisk materiale, så er det også følsomt overfor fukt. Dette kan føre til at smykket kan går i stykker, hvis man ikke passer godt på det. Med organiske materialer kan det også være små variasjoner i smykket, som f.eks. farge eller utseende. Men i vår mening gir dette kun smykkene sjarm, og det sikrer at hvert eget smykke er unikt.

På fronten av smykket sitter det en liten regnbuefarget rund plate. Denne platen er også laget av et organisk materiale, nemlig perlemor. Perlemor designet tilfører noe ekstraordinært til dette ellers meget simple smykket, og den sorte fargen fremhever virkelig perlemoren. Så hvis du leter etter en helt gjennom organisk plug, så har du kommet til rett sted.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Plug-168
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Dybde 11 mm.
Dybde kan du også kalle smykkets "totallængde" og begrepet dekker over avstanden fra fronten av smykket til og med bakenden av smykket. Ta her høyde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke som reelt sitter i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter foran og bak. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil gi et fritt stykke på 7 mm.
Materiale Horn
Sekundær materiale Perlemor
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Plug av horn med perlemor
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder