Svart blomstertunnel i organisk tre

Tilgjengelighet: På lager

NOK 109,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Vennligst merk deg: Før dette smykke tas i bruk kan det være en god idé å rense overflødige oljer av med mild såpevann og behandle smykket med en naturlig voks. Bivoks er spesielt å anbefale, da det forsegler smykkets farge og du kan dermed unngå at dette smitter av på huden. Smykket her kan nemlig smitte av da du mottar det i en naturlig rå form, hvor treet er blitt mettet med oljer som inneholder naturlige fargepigmenter for å oppveie den underliggende trestrukturen.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Tunnel-25
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Materiale Tre
Dette smykket er laget av tre. Tre er et organisk materiale og kan derfor variere i farge og struktur. Det er allikevel sjarmen med tre og blir derfor sett som et pluss. Tre er også varme- og fuktfølsom og kan derfor gå i stykker hvis det utsettes for det. Noen tresmykker kan inneholde farge og kan, hvis de utsettes for fukt, farge litt av - Det er ikke farligt da det er naturlig farge fra smykkets kilde.
Farge Svart
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (6)
Så fin!
Karakter
Kjempesøt, meget behagelig og lett. Smitter en lille smule av i starten, da. Review by Line
Meget flott, og feminin
Karakter
Det er en virkelig flott plugg! Den tar litt av det 'harde' ut av det å ha et stretch.. Review by Amanda Bergholdt
Kjempeflott på alle måter!
Karakter
Jeg elsker å kjøpe økologiske plugger, for en virkelig god pris, og få dem allerede neste dag!
Alle mine framtide plugger vil definitivt kjøpes fra dere.
STORT MEGA PLUS for godt organisk tilbud, bærekraftig baktanke <3
Review by Ulrikke
Elsker dem!
Karakter
Bestilte dem i går og har allerede mottatt pakken i dag! Gleder meg til å bruke dem:-) Review by Laura
Pen!
Karakter
Akkurat så fin som på bildet. De sitter ikke så pent når de settes i, men dette kan fikses med en o-ring i samme størrelse som smykket. Litt vanskelig å sette på, men deretter sitter det perfekt. :) Review by Sofie
Flott smykke
Karakter
det er et veldig fint smykke, selv om det var litt rart til å begynne med, men noe tilpassning og en o'ring løste problemet.
og så god service som alltid :)
Review by Nette
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Svart blomstertunnel i organisk tre
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder