Plugg av glass med sekskantet mønster

Tilgjengelighet: På lager

NOK 109,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du en enestående mulighet til å få deg en vanvittig flott plugg av glass med sekskantet mønster begravet dypt inni det klare glasset. Pluggen er helt unik i sitt design, idet den er klar og gjennomsiktig over det hele, bortsett fra den flotte bunnen med det sekskantede bikubelignende mønsteret. Her er den nemlig kullsvart med kontraststreker i hvit som tilsammen danner det flotte og ensartede mønsteret.

Det er ikke uten grunn at designeren her har valgt bikubens symmetriske uttrykk som motiv, for pluggens buede overflate virker litt som en lupe som blir holdt over motivet og får det til å se helt "levende" ut med en flot 3D aktig effekt. Den fete effekten fremkommer litt på samme måte som når en dråpe på et blad forstørrer bladets årer og struktur for det nakne øyet, når solens stråler får dråpen til å fungere som et lite forstørrelsesglass.

Den ultrafete pluggen av glass med sekskantet mønster, fås i hele seks forskjellige størrelser som spenner fra 6 mm. - 16 mm. i diameter. Pluggen er flott med sitt særpregede design i alle størrelsene, men det fete mønsteret som ses med den unikk forstørrende effekten, ser naturligvis flottere og tydeligere ut, jo større smykket blir.

Så hvis du er klar på å være den som tør være annerledes og skille seg ut fra flokken, så vil denne lekre pluggen av glass med sekskantet mønster være den helt ideelle måten å gjøre det på.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Plug-125
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Dybde 14 mm.
Dybde kan du også kalle smykkets "totallængde" og begrepet dekker over avstanden fra fronten av smykket til og med bakenden av smykket. Ta her høyde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke som reelt sitter i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter foran og bak. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil gi et fritt stykke på 7 mm.
Materiale Glass
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Plugg av glass med sekskantet mønster
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder