100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Plugg av glass med sekskantet mønster

kr 129,00
På lager

Her har du en enestående mulighet til å få deg en vanvittig flott plugg av glass med sekskantet mønster begravet dypt inni det klare glasset. Pluggen er helt unik i sitt design, idet den er klar og gjennomsiktig over det hele, bortsett fra den flotte bunnen med det sekskantede bikubelignende mønsteret. Her er den nemlig kullsvart med kontraststreker i hvit som tilsammen danner det flotte og ensartede mønsteret.

Det er ikke uten grunn at designeren her har valgt bikubens symmetriske uttrykk som motiv, for pluggens buede overflate virker litt som en lupe som blir holdt over motivet og får det til å se helt "levende" ut med en flot 3D aktig effekt. Den fete effekten fremkommer litt på samme måte som når en dråpe på et blad forstørrer bladets årer og struktur for det nakne øyet, når solens stråler får dråpen til å fungere som et lite forstørrelsesglass.

Den ultrafete pluggen av glass med sekskantet mønster, fås i hele seks forskjellige størrelser som spenner fra 6 mm. - 16 mm. i diameter. Pluggen er flott med sitt særpregede design i alle størrelsene, men det fete mønsteret som ses med den unikk forstørrende effekten, ser naturligvis flottere og tydeligere ut, jo større smykket blir.

Så hvis du er klar på å være den som tør være annerledes og skille seg ut fra flokken, så vil denne lekre pluggen av glass med sekskantet mønster være den helt ideelle måten å gjøre det på.

Detaljer
NamePlugg av glass med sekskantet mønster
SKUPlug-125
TypePlugg
MaterialeGlass
Dybde14 mm.
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Plugg av glass med sekskantet mønster
Din vurdering:
Plugg av glass med sekskantet mønster